Deli Harmony bezoekt Italiaanse collega

Tholen - Henk van Oers, directeur van Deli Harmony in Hedel, is onlangs naar Italiƫ geweest om een bezoek te brengen aan het bedrijf Pedrazzoli. Henk: "Dit bedrijf heeft eigen biologische boerderijen, waarvan ze hun vlees betrekken. En een eigen slachterij en een vleeswarenbedrijf dat gespecialiseerd is in droge worst, coppa en rauwe parmaham."


Henk van Oers met mr. Pedrazzoli.

Henk heeft tijdens zijn bezoek van alles gezien. "Ik heb daar geholpen met worst maken en het rijpingsproces van de salami, coppa en de rauwe hammen mogen bekijken. Wanneer onze nieuwe worstmakerij klaar is, kunnen wij deze specialiteiten gaan maken van een Nederlands biologisch varken. Deze specialiteiten brengen we dan onder ons vleeswarenmerk St. Hendrick op de markt."


St. Hendrick draaide even mee in de worstmakerij.


"We wilden natuurlijk ook zelf even proeven, om te bepalen of het lekker was. Nou dat was het zeker."

Deli Harmony is momenteel druk aan het verbouwen. Door de bouw van de nieuwe ruimte zal het bedrijf qua oppervlakte verdubbelen. "In de nieuwe ruimte komen vooral kook-, bak- en braadkasten en rijpingskamers te staan. Dit biedt ons veel meer mogelijkheden. De nieuwbouw verloopt volgens plan en zal dit najaar voltooid zijn."


De nieuwbouw in Hedel verloopt volgens plan.



Voor meer informatie:

Henk van Oers
Deli Harmony
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
073 5995683
h.v.oers@deliharmony.nl
www.deliharmony.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven