Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
"Is een stuk vlees alleen maar 'goed' als het biologisch is?"
Is een stuk vlees alleen maar 'goed' als het biologisch is? Dit vroeg VROUW voedingsdeskundige Carina Noordervliet zich af naar aanleiding van haar bezoek aan een boerderij met zogenaamde 'dikbilkoeien'. Hoe erg is het dat dit ras speciaal hiervoor gefokt wordt? En in hoeverre werkt de boer van Het Betere BoerenBed volgens de biologische regelgeving? "Naar mijn idee moest dit wel vlees met een biologisch keurmerk zijn, want als ze lekker leven - en zeer lekker smaken! - kon dat niet anders", aldus Carina. Het vlees blijkt geen bio-keurmerk te hebben, maar boer John vertelde haar dat alle gasten van zijn boerenbedrijf verbaasd zijn dat de koeien zo'n mooi leven hebben op zijn boerderij.