Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Is een stuk vlees alleen maar 'goed' als het biologisch is?"

Is een stuk vlees alleen maar 'goed' als het biologisch is? Dit vroeg VROUW voedingsdeskundige Carina Noordervliet zich af naar aanleiding van haar bezoek aan een boerderij met zogenaamde 'dikbilkoeien'. Hoe erg is het dat dit ras speciaal hiervoor gefokt wordt? En in hoeverre werkt de boer van Het Betere BoerenBed volgens de biologische regelgeving? "Naar mijn idee moest dit wel vlees met een biologisch keurmerk zijn, want als ze lekker leven - en zeer lekker smaken! - kon dat niet anders", aldus Carina. Het vlees blijkt geen bio-keurmerk te hebben, maar boer John vertelde haar dat alle gasten van zijn boerenbedrijf verbaasd zijn dat de koeien zo'n mooi leven hebben op zijn boerderij.

Klik hier om het hele verslag te lezen.

Bron: VROUW
Publicatiedatum: