Nieuw: Neleman Cava

In het Neleman-assortiment kan Cava natuurlijk niet ontbreken. "We zijn dan ook geweldig trots op onze Neleman Cava uit Valencia. Uiteraard biologisch en Carbon Proof Certified. Nederland is het eerste land waar de Neleman Cava verkrijgbaar zal zijn, kort daarna volgen andere landen. Het bijzondere aan deze biologische Cava is de geweldige prijs-kwaliteitsverhouding én dat hij in Valencia word gemaakt", vertelt Derrick Neleman. Valencia is één van de 6 D.O. gebieden in Spanje waar Cava mag worden gemaakt.Bubbelgeluk

Volgens Neleman worden bubbels in Nederland onderschat en zouden ze vaker gedronken mogen worden. Niet alleen tijdens bruiloften of feesten maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het verwelkomen van vrienden met een glas bubbels, succes verzekerd. Of een moeizame maandag ombuigen naar een positieve, of toasten met een glaasje onder de eigen appelboom in de achtertuin, gewoon omdat het kan.

Prijs-kwaliteit

Cava wint het voor Neleman keer op keer van Prosecco en Champagne als het om smaak en prijs-kwaliteit gaat, zeker nu: de Neleman Cava Brut is verkrijgbaar voor nog geen 10 euro. En zeg nou zelf: we willen toch allemaal een bruisend leven?Neleman

Het idee van zelf wijn maken bestond al jaren bij biologisch wijnpionier Derrick Neleman. Na een succesvolle handel- en importcarrière (hij introduceerde Fairtrade wijn in de Benelux, was oprichter van By the Grape en producent van film Kissed by the grape) volgt Derrick nu zijn droom: Spaanse biologische wijn maken in Valencia.

Derrick omschrijft de Neleman Cava Brut als volgt: "Mooie elegante en zuiver Cava met wit fruit en citrus. Gemaakt van 50% chardonnay en 50% macabeo druiven. Lange en frisse afdronk. Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding!"

Verkrijgbaarheid

Neleman Cava is verkrijgbaar via www.neleman.org en diverse verkooppunten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.