Gratis Return to Sender armbandjes bij Himalaya

Himalaya Herbals is deze zomer een samenwerking met Return to Sender aangegaan door bij aankoop van een Himalaya product een gratis armbandje van de stichting Return to Sender cadeau te geven.

Return to Sender

Deze stichting is een initiatief van Katja Schuurman en gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. De unieke armbandjes zijn met de hand gemaakt. Dankzij het maken van dit product, bouwen de sieradenmakers aan een betere toekomst voor zichzelf en hun families.

Een betere toekomst

Duurzaamheid en zorg dragen voor mensen, de samenleving en het milieu staan bij Himalaya hoog in het vaandel. Daarom zijn zij graag bereid een steentje bij te dragen door het Return to Sender project te steunen.

Himalaya Herbals

Himalaya verzorgingsproducten bevatten Ayurvedische kruiden uit het Himalaya gebied. Sinds 1930 onderzoekt Himalaya vele kruiden die zich hebben bewezen in de Ayurvedische gezondheidsleer, waardoor de producten een natuurlijke en krachtige werking hebben. Het resultaat is een rijk assortiment dat je verzorgt van top tot teen, van binnen en van buiten.

Verkrijgbaarheid

De Himalaya range is verkrijgbaar bij de betere drogist, en in diverse online shops. Kijk voor meer informatie op www.himalayaproducten.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven