Compleet nieuwe look voor TerraSana verpakkingslijn

Eindelijk is het zover. Met trots presenteert TerraSana de compleet in een nieuw jasje gestoken afpaklijn. Deze lijn bestaat uit 125 prachtige in zakjes verpakte producten, die onderverdeeld zijn in verschillende groepen: noten, zuidvruchten, zaden, muesli, ontbijtgranen, Raw Superfoods, melen, rijst, peulvruchten en granen. Niet alleen hebben de zakjes een mooie, eigentijdse uitstraling gekregen, ook zijn de verpakkingen zelf aanzienlijk verbeterd. Steviger én milieuvriendelijker. Zo komen TerraSana's producten nog meer tot hun recht.
 

De buitenkant

Natuurlijk wil TerraSana dat iedereen net zo enthousiast wordt over de nieuwe verpakking als zijzelf zijn. De natuurlijke, trendy look springt in het oog en straalt uit waar TerraSana voor staat: mensen blij maken met hoogwaardige, biologische voedingsproducten. Positive eating!


Van links naar rechts: cacaonibs, hazelnoten (geroosterd en ongezouten), amandelmeel, rode quinoa en muesli (met 40% noten, vruchten & zaden).

De binnenkant

Aan de binnenkant is niets veranderd. TerraSana weet al 35 jaar wat goede voeding is en zet de best mogelijke producten met passie op de markt. TerraSana besteedt liefde en aandacht aan de herkomst, ingrediënten, smaak en productiemethoden. En dat proef je. In de zakjes zit mooie, kwalitatief hoogwaardige voeding waar iedereen van mee kan genieten. Wat je proeft, is huisgemaakte kwaliteit. Bij TerraSana worden de 125 producten uit de afpaklijn in huis gemixt en verpakt, door mensen die weten wat ze in handen hebben. Mensen die van goede voeding houden en graag andere mensen blij maken met goede voeding.

De groepen

Noten, zaden en zuidvruchten
Noten zitten de laatste jaren enorm in de lift. Een omzetgroei van 30% is heel normaal. Mensen kopen graag noten. In de natuurvoedingsmarkt kopen mensen zelfs graag zoveel mogelijk noten tegelijk. De nieuwe voordeelzakken van 750 gram zijn dan ook onmisbaar in het schap.

Doordat de meeste van TerraSana's noten van raw kwaliteit zijn, en dus niet boven de 42 graden verwarmd, is de maximale voedingswaarde bewaard gebleven. Op het vernieuwde etiket staat duidelijk vermeld welke producten raw zijn.

Ook over de schappresentatie heeft TerraSana nagedacht. Het gramgewicht is zodanig afgestemd op de vulhoogte dat het schap een heldere en consistente look krijgt. Zo wordt het oog van de consument nóg meer naar het schap getrokken.

Muesli en ontbijtgranen
TerraSana's eigen fabricaat muesli is er één van kwaliteit en dan ook erg populair. De muesli bestaat voor 40% uit noten, zuidvruchten en zaden en is niet voor niets al jaren de standaard in natuurvoedingsland.

Raw Superfoods
Raw Superfood producten winnen nog dagelijks aan populariteit. Voor veel mensen is het een vast en alledaags ingrediënt geworden dat aan menig recept kan worden toegevoegd. TerraSana levert de Raw Superfoods in zakjes van 200 gram of de voordeelverpakkingen van 500 gram.

Melen
De TerraSana-melen zitten in een cellofaan blokbodem zak met een vrolijke, opvallende etikettering aan voor- en achterzijde. Voor melen werkt namelijk de quattro seal verpakking niet. Maar een blokbodem cellofaan zak is natuurlijk ook heel fraai. Zoals u gewend bent, zit het 5 kilogram speltmeel in een kraft papieren zak.

Peulvruchten, granen en zaden
Voornamelijk peulvruchten zijn een belangrijk ingrediënt die steeds vaker worden gezien als vleesvervanger. Uitermate geschikt voor de consument die bewust en gezond wil eten. Door de stringente werkwijze, afvulvolgorde, schoonmaakplannen en testen kunnen ze bij TerraSana voorkomen dat er binnen de verpakkingsafdeling contaminatie van gluten ontstaat op de van nature niet-glutenhoudende producten. Een belangrijk kwaliteitsargument.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.