Tour de France: Lotto Jumbo-renners halen energie uit bio-voeding
Ze vervolgt: "Het team gebruikt gedurende de tour de volgende producten: agavesiroop, amandelpasta, cranberry-amandelrepen, abrikoos-hazelnootrepen van BioToday en krokante muesli met bosvruchten, ketchup gezoet met agave, biologische vijgen en speltmuesli extra van Smaakt. Al deze producten zijn opgenomen in het strak samengestelde voedingsschema van de renners."
Maar waarom heeft het team gekozen voor deze producten? "Deze producten zijn niet alleen erg lekker en verantwoord, maar ook zeer geschikt om de renners te voorzien van de nodige energie en andere belangrijke voedingsstoffen."
De Tour de France is één van de moeilijkste en meest uitdagende wielerwedstrijden in de wereld. De Tour ging op 4 juli van start in Utrecht en de finish ligt op 26 juli in Parijs. "Voeding speelt een bepalende rol in het succes van een renner. Daarom is het team van de Smaakspecialist erg trots dat de LottoNL-Jumbo Wielerploeg gekozen heeft voor onze producten. We wensen de renners heel veel succes met het vervolg van de Tour", besluit Helene.
Kijk voor meer informatie op deze facebook-pagina.