Samen met zes leveranciers

De Groene Weg sponsort tweede elftal VV Heino

Op vrijdag 10 juli jongstleden heeft De Groene Weg samen met zes leveranciers, allen uit Heino, het sponsorcontract voor het tweede elftal van VV Heino ondertekend. Dit bijzondere moment vond plaats op een unieke locatie, aan de rand van de modderpoel van de familie Reimert. De helft van het sponsorbedrag komt voor rekening van De Groene Weg en de andere helft wordt verdeeld over de zes leveranciers. Het sponsorcontract heeft een looptijd van vijf jaar. Het tweede elftal van VV Heino speelt momenteel in de reserve hoofdklasse.

"Ik vind het ontzettend leuk dat we dit samen met onze leveranciers voor de lokale voetbalclub kunnen doen. Met maar liefst zes leveranciers, noem ik Heino ook wel eens 'de hoofdstad' van biologisch varkensland. Heino en omgeving is voor De Groene Weg een belangrijke regio en dit willen we graag benadrukken door dit team te sponsoren. We gunnen het elftal een goede, sportieve competitie en we hopen dat we daar door middel van deze sponsoring een bijdrage aan kunnen leveren", zegt Allard Bakker, general manager van De Groene Weg.Peter Vervloet, voorzitter VV Heino: "Ik ben, net als Allard Bakker, trots op deze unieke samenwerking. Onze voetbalclub heeft een centrale rol in Heino en dit wordt onderstreept door het feit dat zes lokale biologische varkenshouders gezamenlijk met De Groene Weg investeren in ons elftal."

De officiële ondertekening van het sponsorcontract vond plaats op de boerderij van de familie Reimert. Taco Reimert, zoon van leverancier John Reimert, is leider van het VV Heino team en is al jaren actief bij de club. Bij de ondertekening waren de leveranciers Bosch, Braakman, Eikelboom, Neimeijer, Overesch en Reimert aanwezig en Allard Bakker van De Groene Weg.

Voor meer informatie: www.degroeneweg.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.