Nieuwe ontwikkelingen rond Molen de Gouden Engel in Koedijk (Noord-Holland). Er komt een stuk grond in bruikleen bij, een stuk dat geschikt te maken is als terrastuin. "Dit is meteen een goede reden om de koffieschenkerij van een nieuw buffet te voorzien. Het wordt een zelfbedieningsbuffet, waarvoor we een wisselend assortiment gerechten kunnen maken die passen bij het seizoen. En zo zijn er nog wat veranderingen nodig die we graag zouden uitvoeren. We zijn een crowdfundingcampagne gestart om de benodigde financiƫn ervoor te verwerven", vertelt Karlijn Kraan. Via deze pagina op het platform van SlimmerSamen vertelt Maalderij de Gouden Engel het hele verhaal.
De Gouden Engel is het eerste bedrijf in Nederland met alle drie de EKO-keurmerken. In 2013 ontvingen de Molenwinkel van Maalderij De Gouden Engel en Koffieschenkerij De Molenschuur namelijk het EKO-keurmerk voor winkel en horeca. Maalderij De Gouden Engel had al het EKO-keurmerk voor de productie.
Voor meer informatie: www.molen-degoudenengel.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Zeewierboerderij en verwerkingsunit Dutch Seaweed Group Skal-gecertificeerd
- Zoetwaterbassin campingeigenaar redmiddel voor Zeeuwse boeren
Top 5 - afgelopen maand
- Lidl als eerste grote retailer met alle winkels biologisch gecertificeerd
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- "Ik wil weleens zien wie ons op dit moment qua kostprijs kan verslaan"
"Koffieschenkerij krijgt zelfbedieningsbuffet"
Maalderij De Gouden Engel gaat uitbreiden
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-10 "Londense reclamebeperking voor junkfood voorkomt bijna 100.000 gevallen van obesitas"
- 2022-08-08 De salades van SLA zijn nu via Crisp door heel Nederland verkrijgbaar
- 2022-07-21 Alpecin-Deceunick lanceert eigen voedingsapp met Foodmaker
- 2022-07-20 Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%
- 2022-07-19 Finalisten Gaia Green Awards 2022 zijn bekend
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant