"Koffieschenkerij krijgt zelfbedieningsbuffet"

Maalderij De Gouden Engel gaat uitbreiden

Nieuwe ontwikkelingen rond Molen de Gouden Engel in Koedijk (Noord-Holland). Er komt een stuk grond in bruikleen bij, een stuk dat geschikt te maken is als terrastuin. "Dit is meteen een goede reden om de koffieschenkerij van een nieuw buffet te voorzien. Het wordt een zelfbedieningsbuffet, waarvoor we een wisselend assortiment gerechten kunnen maken die passen bij het seizoen. En zo zijn er nog wat veranderingen nodig die we graag zouden uitvoeren. We zijn een crowdfundingcampagne gestart om de benodigde financi├źn ervoor te verwerven", vertelt Karlijn Kraan. Via deze pagina op het platform van SlimmerSamen vertelt Maalderij de Gouden Engel het hele verhaal.
 


De Gouden Engel is het eerste bedrijf in Nederland met alle drie de EKO-keurmerken. In 2013 ontvingen de Molenwinkel van Maalderij De Gouden Engel en Koffieschenkerij De Molenschuur namelijk het EKO-keurmerk voor winkel en horeca. Maalderij De Gouden Engel had al het EKO-keurmerk voor de productie.

Voor meer informatie: www.molen-degoudenengel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.