Drie nieuwe haarkleurpoeders van LOGONA

LOGONA weet wat de klant wil. Daarom heeft LOGONA het haarkleuringassortiment nu uitgebreid met drie donkere, populaire kleuren. Gewoon in dezelfde kwaliteit en met dezelfde werking als altijd, maar dan in 091 chocoladebruin, 092 koffiebruin en 101 intens zwart. Zeer gewilde kleuren die niet in het rijtje mogen ontbreken.

De haarkleurpoeders zijn een mix van fijn gemalen, kleurgevende planten, verrijkt met tarweproteïnen en waardevolle jojoba-olie van gecertificeerde biologische kwaliteit. De LOGONA haarkleurpoeders leggen een laagje om het haar. De mooie compositie van kleurgevende planten en natuurlijke verzorgingsingrediënten zorgen voor een schitterende kleur, glans en volume.

De ultieme mix

Uniek aan LOGONA's haarkleurpoeders is dat ze onderling met elkaar te mixen zijn. Zo wordt het met de nieuwe, donkere kleurvarianten mogelijk om lichtere of roodachtige kleuren een donkerder tint te geven. Zelfs een diepe zwarte kleur is te realiseren met de 101 intens zwart. Eindeloze mogelijkheden voor iedereen.

Uitgebreide brochure

Het is van groot belang om de consument goed te informeren over natuurlijke haarkleuring alvorens zij de producten gebruiken. Vanaf nu zijn de speciale LOGONA haarkleuring brochures verkrijgbaar, die de consument uitgebreide, essentiële informatie geven over de producten en de werking ervan. Inclusief een duidelijke kleurenkaart. Ideaal om de consument een complete ervaring te geven. De EAN code is 8713576500028.

Inhoudvolume & adviesverkoopprijs

Een pakje plantaardige haarverf bevat 100 gram poeder. Dit is genoeg voor kort tot schouderlang haar. De adviesprijs van de nieuwe LOGONA haarkleurpoeders is 13,95.

Voor meer informatie:

TerraSana – Importeur LOGONA natuurcosmetica
0172 503333
info@terrasana.nl
www.terrasana.nl
www.logona.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.