PuurFair naar Amsterdam Noord

PuurFair, hét nationale duurzaamheidsevenement op 19 en 20 september voor de consument, gaat plaatsvinden in Undercurrent Amsterdam Noord. Amsterdam Noord is beter bereikbaar met het OV dan de eerder beoogde locatie Expo Haarlemmermeer: je hoeft alleen maar met de gratis pont vanaf Amsterdam CS het IJ over te steken naar de NDSM-werf, en dan een paar minuten te lopen. Beter voor de vele mensen zonder auto die naar PuurFair willen. En ook met de (deel)auto is het goed te doen: parkeren voor de deur is gratis.

Drijvende tuin

De locatie is prachtig, beschikt over regenwater hergebruik systemen en krijgt een drijvende tuin van Ceuvel voor de deur. Ceuvel is een creatieve broedplaats voor duurzaam wonen, er vlakbij. Bezoekers van PuurFair krijgen een gratis (water)excursie op het Ceuvel terrein. Daar vindt bij mooi weer ook een spetterende modeshow plaats op de groene catwalk aan het water. Leuk voor modemerken: schrijf je snel in, persaandacht en prachtige beelden gegarandeerd.

Voor bezoekers zijn er bovendien gratis films (onder andere Bodemboeren), lezingen (onder andere onderwaterfotograaf Dos Winkel), workshops (onder andere raamtuin bouwen of eten uit de buurt) en de genoemde excursie. Daarnaast zijn er tientallen stands met prachtige producten op het gebied van wonen, lifestyle, voeding, mobiliteit, energie en vrije tijd.Sail 2015, Groene Oceaan

Met de promotie zit het wel goed: PuurFair is gevraagd tijdens Sail 2015 op de Groene Oceaan -van 18 tot en met 23 augustus- de beurs aan te kondigen. Dan zijn er al 30.000 mensen met groene interesse op hetzelfde terrein. Daarnaast blijven de mediapartners PuurFair aankondigen en verschijnen er advertenties in diverse media. Ook komen er posters in groene winkels en in lokale horeca.

Standprijs

Ook al is de huurprijs van de nieuwe locatie per vierkante meter hoger, PuurFair blijft toch dezelfde prijzen hanteren voor stands. Afspraak is afspraak. Extra voordeel voor standhouders is dat de elektriciteit gratis is. Waar catering eerst gebonden was, is het in Undercurrent op foodgebied vrij: ondernemers kunnen dus hun waren verkopen. We hanteren slechts een afdracht van 10% om marketingkosten te dekken. Drankverkoop is ook welkom, maar dit gaat wel via Undercurrent. Die is op zoek naar verantwoorde leveranciers. Heeft u interesse om uw dranken daar af te zetten? Neem dan contact op met Siebe@puurfair.nl (vanaf 18 juli)

Schaarser

De ruimte op de nieuwe locatie is schaarser -ook al kunnen we binnen en buiten terecht-, dus als je wilt meedoen wees er dan snel bij. NB: PuurFair houdt pas een plekje voor je vrij als je een inschrijfformulier hebt ingestuurd, zie bijlage. Nieuwsgierig wie er allemaal nu al meedoen? Kijk op www.puur-fair.nl/deelnemers.

Voor meer informatie: info@puurfair.nl en www.puurfair.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.