TV-station ontmaskert Amerikaanse fraudeur

Het Amerikaanse TV-station WSB-TV, uit Atlanta, onderzocht de claims van een handelaar over biologische producten. Kim Shelley claimt in zijn winkel alleen biologische producten te verkopen, waarvan een groot deel geteeld op een eigen bedrijf. Na een tip onderzocht verslaggever Jim Strickland de dubieuze claims.

Uit zijn verslag blijkt dat er in ieder geval voldoende reden is om te twijfelen aan de claims van Shelley. Zo claimt hij een eigen teeltbedrijf te hebben in Georgia, maar is er geen bedrijf in die staat geregistreerd op zijn naam. Daarnaast is ook zijn winkel niet opgenomen in de lijst met biologische winkels in Atlanta. Daarbovenop filmde de cameraploeg de handelaar bij een conventionele groothandelsmarkt waar producten werden ingeladen. Shelley ontkent de beschuldigingen als de journalist hem met zijn bevindingen confronteert.Bron: www.wsbtv.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.