Nieuw van Ella's Kitchen: fruit, smoothies en tussendoortjes

Ella's Kitchen is een succes in Nederland. Vorig jaar lanceerde het biologische baby- en peutervoedingsmerk meer dan twintig producten. Het gaat erg goed, en dus is het nodig tijd voor meer fruit, smoothies en tussendoortjes voor de verschillende fases van de ontdekkingsreis naar gezond eten van je kleintje. Vanaf deze zomer in de winkel: pruimen, mango's, tropisch fruit en tussendoortjes voor drukke peuters.

Pruimen + mango's (4+ maanden)

Het proeven van enkele vruchten of groenten is een belangrijke eerste stap in de ontwikkeling van gezonde eetgewoontes van je kleintje. Laat ze vooral aan zoveel mogelijk smaken ontdekken. Pruimen, pruimen en mango's, mango's zijn 100% biologisch en een handige en gezonde manier om nieuwe spannende smaken aan je kleintje te introduceren.Aloha baby (6+ maanden)

Ella's Kitchens smoothies zijn een makkelijke en leuke manier om veel gezond fruit in je kleintje te stoppen. De The White One is nieuw - een heerlijke, 100% biologische en zuivelvrije smoothie met kokosmelk en ananas. In een handige en leuke knijpverpakking om voor het eerst jezelf proberen te voeren.Speltkoekjes met rozijnen (12+ maanden)

Nieuw voor avonturiers vanaf twaalf maanden – Speltkoekjes met rozijnen. Als kleintjes ondernemender worden, hebben ze meer gezonde snacks nodig om hun kleine buikjes gevuld te houden. Ella's Kitchens nieuwe speltkoekjes met rozijnen zitten vol met energie uit natuurlijke ingrediënten. Ze kraken lekker en zijn een beetje chewy, zijn 100% biologisch en bevatten geen toegevoegde zout, geraffineerde suiker of geur-, kleur- en smaakstoffen.


Ella's Kitchen

Paul Lindley richtte in 2006 Ella's Kitchen op, met als doelstelling om kinderen (zoals zijn dochter Ella) op een leuke, spannende en speelse manier goede eetgewoontes aan te leren. Ella's Kitchen gelooft dat kinderen, net als volwassenen, met al hun zintuigen eten. Ella's Kitchen recepten hebben dan ook smaken en texturen die spannend zijn voor baby's en peuters, felgekleurde verpakkingen om met kleine vingertjes in te knijpen en recepten met aparte namen om zoveel mogelijk plezier mee te maken tijdens het eten.

Voor meer informatie: www.ellaskitchen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.