Fairtrasa Holland breidt team uit met Italiaanse collega

Vanaf maandag 6 juli 2015 versterkt Fairtrasa Holland zijn positie met de komst van hun nieuwe collega Elisa Benetti. Elisa zal vanuit Italië werkzaam zijn midden in het gebied van de appelen en de peren vlak bij Verona.

Peter Abma, directeur van Fairtrasa Holland legt uit: "Wij kennen Elisa al een aantal jaren. Helaas heeft ze twee jaar geleden de branche verlaten, maar nadat ze 'heimwee' kreeg naar deze dynamische en uitdagende wereld van biologisch fruit, belde ze ons om uit te vinden of er een duurzame manier van samenwerking gevonden kon worden tussen haar en Fairtrasa Holland. Er bleken legio voordelen in zo'n samenwerking te zitten. Ten eerste heeft Elisa zeer waardevolle relaties met retailers, service suppliers en biologische groothandelaren in geheel Europa. Daarnaast woont zij vlak bij Verona, dus midden in het gebied van de biologische appelen, peren en steenfruit. Fairtrasa heeft een zeer goede positie daar waar het overzeese aanvoer betreft. Met Elisa in het team, die de producten direct van de teler betrekt, creëert Fairtrasa diezelfde sterke positie in het Italiaanse seizoen. Dit is een enorme toegevoegde waarde voor onze klanten die van ons jaarrond aanvoer verwachten."

Peter benadrukt: "Uiteraard zullen we ook hier zeer selectief zijn met welke telers wij zullen samenwerken. Als wij de positie van kleinschalige telers in Italië kunnen verbeteren heeft dat uiteraard onze voorkeur."

Voor meer informatie:

Fairtrasa Holland B.V.
Peter Abma
0174 291601
peter.abma@fairtrasa.nl

Elisa Benetti
+39 370 3383378
elisa.benetti@fairtrasa.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.