Sarah Musters:

"EKO4petz laat geld goed doen"

EKO4petz opende in januari van dit jaar. Het is de eerste natuurwinkel voor dieren in Nederland, gevestigd in Noordwijk aan Zee. Qua omzet is inmiddels volgens Sarah Musters een positief omslagpunt bereikt, waarbij wat meer geld overblijft. Daarmee wil EKO4petz gaan laten zien dat geld ook goed kan doen. "Er komt nu meer geld om goede doelen te steunen en om een eigen goed doel op te gaan richten", aldus Sarah in de onderstaande uitleg:

EKO4petz laat geld goed doen
In een wereld waarin geld vaak meer kwaad doet dan goed, waar bedrijven letterlijk over lijken gaan om winst te maken, waar onze natuur en dieren worden uitgebuit, waarin bedrijven proberen octrooi te verkrijgen op zaden en gewassen is het voor EKO4petz tijd om te laten zien dat geld ook goed kan doen.

Goed voor de planeet, goed voor de dieren en goed voor onze toekomst

EKO4petz is nooit opgezet om spullen in te kopen en te verkopen om meer en meer winst te maken. Natuurlijk zijn we trots op de producten die we verkopen en dat we mensen een natuurlijker en diervriendelijker alternatief bieden op de 'reguliere' huisdierproducten. Natuurlijk zijn we blij dat onze producten huisdieren blij en gezond maken. Natuurlijk is het fijn dat we al goede doelen steunen en natuurlijk zijn we trots op onze groene bedrijfsvoering. Maar we willen meer.

Het is tijd voor een ware revolutie waarin een bedrijf zoals EKO4petz laat zien dat geld niet om zelfverrijking hoeft te gaan. Hoe rijk is het als je kan bijdragen aan een gezondere wereld een eerlijkere wereld en een schonere planeet? Onze huisdieren wonen immers ook op moeder aarde. Zonder gezonde aarde, gezonde oceanen en gezonde en zuivere lucht kan geen mens of dier overleven.

Het is tijd voor verandering.

Hoe gaan we dat aanpakken?

Het is niet zo dat EKO4petz tot nu toe wél aan zelfverrijking heeft gedaan. Tot op heden is alle winst gebruikt om de groei te financieren en we hebben al geld en goederen kunnen doneren aan goede doelen. We zien nu een positief omslagpunt komen waarbij er wat meer geld over blijft. Meer geld om goede doelen te steunen en om een eigen goed doel op te gaan richten (daarover later meer). We zijn nu aan het bekijken of we op papier nog iets moeten wijzigen, en zo ja hoe. Noem je het dan een non-profit organisatie? Nee. We willen wel winst maken als bedrijf. Wat ons anders maakt is dat we onze winst helemaal gaan investeren in de aarde, de natuur en de dieren. We gaan dus 100% van onze winst ten goede aanwenden.

Hoe kun jij helpen?

Door ons verhaal te delen via sociale media of via andere kanalen. Door te kiezen voor een alternatief voor reguliere huisdierproducten en door bij EKO4petz te shoppen. Maar ook door ons te helpen met tips en adviezen over welke producten je graag via ons zou willen kopen (mits passend binnen onze filosofie) of hoe we meer mensen kunnen bereiken. We zouden het gewoon geweldig vinden als iedereen van de daken gaat schreeuwen dat het anders kan en dat we dat bij EKO4petz ook doen.

Sarah Musters

Voor meer informatie: www.eko4petz.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.