Ook BDIH-gecertificeerde versies geïntroduceerd

Nieuw: Speick Thermal Sensitiv

Natrada is al sinds jaren de importeur van de producten van Speick. De producten van Speick genieten bekendheid vanwege de geur (Speick-Valeriaan is de basis voor alle producten van Speick) maar ook de kleur van de verpakkingen is zeer sprekend. Onlangs werden van bijna alle 'Speick family producten' en Speick mannenproducten ook BDIH-gecertificeerde versies geïntroduceerd. Nog recenter werden de Speick Thermal producten voor het eerst geïntroduceerd in Nederland.

"Speick is enorm innovatief bezig op dit moment", zegt Ramon van Huffelen, eigenaar van Natrada B.V. "Het laboratorium daar, moet overuren hebben gedraaid als je ziet wat er allemaal nieuw bij is gekomen, dagcrème, nachtcrème, reinigende tonicum; in totaal 9 nieuwe producten."Wat maakt deze producten dan zo uniek? "Alle producten zijn op basis van Schlangenbad-water. Bad Schlangenbad is een klein kuuroord in Duitsland waar een bron is met een heel hoog gehalte aan kiezelzuur in het water. Dat kiezelzuur gebruikt Speick voor deze verzorgende serie. Kiezelzuur regenereert de huid op aan natuurlijke manier en is geschikt voor de gevoelige huid."

Ramon vervolgt: "En wat natuurlijk voor gebruikers van natuurcosmetica het belangrijkst is, wat zit er allemaal niét in. Speick Thermal Sensitiv is vrij van synthetische geurstoffen, vrij van siliconen en parabenen, en vrij van minerale oliën. Daarnaast zijn deze producten geschikt voor veganisten."

Hij heeft ook nog een tip: "Bad Schlangenbad is nogal saai voor een vakantie, maar in de herfst is het fantastisch om te wandelen in het schitterende Karintië waar de Speick valeriaan groeit. In Bad Kleinkirchheim organiseert de plaatselijke VVV zelfs een speciale Speickwandeling. Het is heerlijk rustgevend om te wandelen terwijl je omringt bent met de geur van Valeriaan."

Voor meer informatie: informatie@natrada.nl en www.natrada.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.