OTC voorziet Sterrenfonds Zomerfeest van biologisch fruit

Na het grote succes van vorig jaar wordt vandaag voor de tweede keer het Sterrenfonds Zomerfeest georganiseerd. Op deze dag worden zo'n 3.000 gasten verwacht voor een groots muziekfeest, speciaal georganiseerd voor ernstig zieke kinderen en hun gezin. Zo worden er ook diverse cateringstandjes neergezet, waar OTC-Holland een bijdrage aan heeft geleverd.

Sterrenfonds Zomerfeest
Het leven van ernstig zieke kinderen staat voornamelijk in het teken van artsen, ziekenhuisbezoeken en medische behandelingen. Het Sterrenfonds Zomerfeest bezorgt de kinderen en hun gezin een onbezorgde middag vol met optredens, spelletjes en kinderentertainment, zodat hun ziekte voor even op de achtergrond verdwijnt en ze voor even weer kind kunnen zijn.

Biologisch handfruit
Op een groot veld worden diverse cateringstandjes ingericht voorzien van snoepgoed, ijsjes en drankjes voor de gasten. Maar ook de verantwoorde tussendoortjes zijn ruimschoots aanwezig. OTC-Holland is onder andere verantwoordelijk voor de biologische bananen en handpeertjes.

Sterrenfonds

Het Sterrenfonds geeft kinderen tussen de 0 en 16 jaar een steuntje in de rug. Omdat ze ernstig ziek zijn, of omdat hun ouders niet voor ze kunnen zorgen. Omdat ze in armoede leven of omdat hun ontwikkeling meer aandacht nodig heeft. Het Sterrenfonds is ontstaan op initiatief van Frans Bauer en wordt sinds de oprichting gesteund door diverse bekende Nederlanders. Zij zetten zich in voor die kinderen, die niet voluit kind kunnen zijn. "Dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren met biologische producten, doet ons deugd."

Voor meer informatie: www.sterrenfonds.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.