"10 factoren hebben mij hierbij geholpen"

Blog - De lange weg naar een biologisch voedingspatroon

Op Eigenwijs Blij is een blog gepubliceerd met de titel 'Hoe ik langzaam maar zeker steeds meer biologisch ging eten'. De blog is geschreven door Cecile Bol, hoofdredacteur en oprichter van Eigenwijs Blij. Ze kocht ruim tien jaar geleden voor het eerst een biologisch product, maar inmiddels bestaat haar avondmaaltijd steeds vaker uit enkel biologische ingrediënten.

Ze geeft aan dat een stuk of tien factoren er door de jaren heen aan bijgedragen hebben dat haar boodschappen steeds 'biologischer' werden. Zo raakte haar omgeving ook geïnteresseerd in biologisch eten, kreeg ze steeds meer kennis over voedselproductie en gezondheid en smaken biologische producten volgens haar stukken beter. Daar komt bij dat het aanbod in de afgelopen tien jaar enorm gegroeid is en dat er een goed netwerk van winkels staat. En de meest recente impuls om nog meer bio te eten was voor Cecile het krijgen van een kind in 2014.

Klik hier om haar blog te lezen.

Bron: Eigenwijs BlijPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.