Nieuw: SANTE douchegel, bodylotion en deodorant

TerraSana introduceert de nieuwe lichaamsverzorgingslijn van SANTE. Een prachtige lijn met douchegel, bodylotion en deodorant in verschillende geuren en met de beste ingrediënten. Verfrissend citroen, vitaliserende gojibesjes en langhoudende, verzorgende deodorant.

Puur en natuurlijk

Mensen zijn zich steeds meer bewust van wat ze op hun lichaam smeren. De behoefte naar pure en natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten groeit en daar speelt SANTE handig op in. Met hun fijne samenstellingen en frisse, nieuwe look biedt dit merk natuurcosmetica van topkwaliteit.

Zo werkt SANTE met milieuvriendelijke verpakkingen, is ze sociaal betrokken en garandeert ze gecertificeerde bio-kwaliteit. Grondstoffen en verpakkingen worden permanent gecontroleerd en zijn van biologische teelt en wilde oogst. De oliën zijn puur en plantaardig en plantextracten komen uit eigen productie. En aan paraffine, parabenen of siliconen doet SANTE natuurlijk niet. Natuurzuiver op alle gebieden dus.Prachtige producten

De nieuwe lichaamsverzorgingslijn heeft voor ieder wat wils. Voor ontspanning is er de zachte geur van tere bloesems. Met de douchegel of bodylotion 'happy blossom' wordt de huid zacht en grondig gereinigd en tegelijkertijd verwend met kostbare extracten uit bio-malve en sap van de aloë vera. Zo wordt de huid ook goed verzorgd met het warme weer en gaat het uitdroging tegen.

De douchegel 'lemon fresh' geeft het lichaam een energiekick en hydrateert de huid intensief. Heerlijk tijdens een verfrissende douche met dit zomerse weer.

En dan is er nog de power van de gojibes, een douchegel of bodylotion vol met kostbare extracten van de bio-gojibes en bio-limoen.

Om het af te maken is er de nieuwe, langhoudende en verzorgende deodorant. Zo blijft het lichaam ook fris en verzorgd in de zomer.De SANTE lichaamsverzorgingslijn bestaat uit:
  • Douchegel of bodylotion 'goji power'
  • Douchegel of bodylotion 'lemon fresh'
  • Douchegel of bodylotion 'happy blossom'
  • Deodorant roll on 24h

Inhoudvolume & adviesverkoopprijs

SANTE is een jong en hip merk dat betaalbaar is voor iedereen. De douchegels hebben een inhoudsvolume van 200 ml, de bodylotions een van 150 ml en in de deodorant zit 50 ml. De adviesverkoopprijs van de douchegels en bodylotions is 5,95 euro en die van de deodorant is 8,50 euro.

De producten zijn vanaf nu volop beschikbaar.

Voor meer informatie:

TerraSana – Importeur SANTE Natuurcosmetica
0172 503333
info@terrasana.nl
www.terrasana.nl
www.santecosmetica.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven