Tweede EXKi Nederland komt in Amsterdam

EXKi Nederland gaat binnenkort een tweede vestiging openen in Amsterdam. De zaak komt om precies te zijn in het treinstation Amsterdam Centraal, onder de naam EXKi IJhal. Dit kan geconcludeerd worden uit de berichtgeving op de facebookpagina van EXKi Nederland. 'EXKi IJhal opening soon!' werd op 30 juni al gemeld, ondersteund met wat foto's.

Op de website www.exkiopensinamsterdam.nl staat wat meer informatie over het concept:

EXKi, gezonde en lekkere producten, natuurlijke en tegelijk creatieve recepten die voornamelijk bereid worden op basis van seizoensgroenten die zoveel mogelijk dagvers zijn en biologisch worden geteeld. Zo zet EXKi ook elke maand een seizoensgroente in de kijker, de groente van de maand. Hiernaast innoveert EXKi ook permanent om te beantwoorden aan de jongste verwachtingen inzake duurzame ontwikkeling (opwaarderen van de arbeid, respect voor de biodiversiteit, verantwoord gebruik van de natuurlijke rijkdommen: water, grond en energie).

Het eerste restaurant opende in 2001 in Brussel. Vandaag telt EXKi al 76 verkooppunten verspreid over 6 landen; België, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Nederland (sinds 2013) en sinds meer dan een jaar ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, in New York.

Vanaf de maand juli kunt u het concept ontdekken in Amsterdam, in het treinstation van Amsterdam Centraal, in de IJ-hal.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.