Age Protectlijn Santaverde wint prestigieuze prijs

Ondanks dat we allemaal weten dat er vrij weinig tegen de tand des tijds te doen is, proberen we de wijzers van de klok toch een klein beetje tegen te houden. En gelukkig brengt het groene cosmeticamerk Santaverde voldoende producten op de markt die ons daar een handje bij helpen. De Age Protectlijn is onlangs zelfs bekroond met een prestigieuze prijs en dat is natuurlijk niet zomaar...

Winnaar van de SPA Diamond Award

De Age Protectlijn van Santaverde heeft in het segment 'Green Anti- Aging' een prestigieuze prijs in de wacht weten te slepen: de SPA Diamond Award. De jury was razend enthousiast over het gebruik van aloë vera bloesem nectar en noemde het innovatief. Santaverde brengt een uniek product op de cosmeticamarkt en werd daarnaast geroemd om de wetenschappelijke aanpak en overdracht van kennis over de producten. Uiteraard is men bij Santaverde erg blij met deze award. Groene cosmetica wordt steeds meer in het luxere segment op de kaart gezet en daarmee kan er op een waardevolle manier een bijdrage aan het behoud van de planeet worden geleverd.Age Protectlijn: 100% natuurlijk

De Age Protectlijn van Santaverde combineert vele krachtige ingrediënten uit de natuur, met aloë vera als hoofdbestanddeel, en geeft de huid datgene dat nodig is om er stralend uit te zien. De huid wordt gladder en oneffenheden als pigment- en ouderdomsvlekjes worden effectief aangepakt. Naast puur aloe-vera-sap zijn deze producten verrijkt met de nectar van de aloë vera bloesem. Het sap van deze plant werkt zeer effectief in de strijd tegen het ouder worden en houdt het collageen in de huid, kenmerkend vanwege de elasticiteit, sterk en veerkrachtig. De fijne olie in de producten maakt de huid soepel en zacht. De Age Protectlijn biedt diverse producten, die samen een complete verzorgingslijn vormen. Een toner, een rijke beschermende crème, een voedende gezichtsolie en een serum, waarmee de huid een flinke boost krijgt. Dit laatste is bijvoorbeeld perfect te gebruiken op momenten dat de huid het écht even nodig heeft.

Waar te koop?

Yaviva is exclusief distributeur van het merk Santaverde in de BeNeLux. Van huid- en haarverzorging tot mondhygiëne en make-up, Yaviva heeft dé grote merken op het gebied van eco-cosmetica in haar portefeuille. De groothandel heeft veel kennis van de markt, traint personeel op verzoek en verzorgt indien gewenst internet workshops. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van de natuurlijke verzorgingsproducten van Santaverde en/of andere merken kunnen vrijblijvend contact opnemen. Alle producten van Santaverde zijn onder andere te koop via www.solobiomooi.nl, een uitgebreide webshop vol biologische verzorgingsproducten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.