Bijna 100% geslaagden vmbo-groen

Donderdagavond 2 juli hebben bijna alle eindexamenkandidaten vmbo-groen van De Groene Welle hun wel verdiende diploma in ontvangst mogen nemen. Met een slagingspercentage van meer dan 99% laat de Zwolse onderwijsinstelling zien dat ze haar leerlingen goed voorbereidt op een diploma.

De Groene Welle is trots op haar leerlingen. Eimert Fikse, directeur vm/mbo: "Het is van iedereen een geweldige prestatie! De score laat zien dat onze aanpak werkt. Met aandacht voor de groene omgeving, goede leerlingbegeleiding en met optimale aandacht voor de ontwikkeling van onderwijs werken we ook komend jaar weer aan de begeleiding van onze leerlingen." Inmiddels hebben ruim 120 leerlingen zich aangemeld voor een groene vo-opleiding.Met dit slagingspercentage van +99% evenaart de groene onderwijsinstelling de score van 2014/2015. Toen behaalde maar liefst 100% van de vmbo-leerlingen zijn of haar diploma.

De Groene Welle in Zwolle biedt vmbo-groen en Het Groene Lyceum. In alle opleidingen worden leerlingen in een groene omgeving voorbereid op een vervolgopleiding. Met Het Groene Lyceum kunnen leerlingen zelfs in vijf jaar doorstromen naar het hbo.

Voor meer informatie: www.groenewelle.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.