België: Plannen voor tweede winkel Biostory

De Belgische website Gondola heeft een fotoreportage gemaakt bij Biostory in Genval. Dit is volgens de auteur van het artikel een voorbeeld van een nieuwe generatie bio-winkels, die nog weinig te maken hebben met het geitenwollenstokkenimago van vroeger. Oprichter Michel Crespin beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de biologische sector, onder andere bij Carrefour en Lima. De winkel draait goed. "De winkel ging in oktober 2013 open en is sinds het voorjaar rendabel. We openen in september een tweede winkel in Jodoigne", aldus Michel.

"Het idee achter Biostory is aan de traditionele tekortkomingen van biowinkels tegemoetkomen. Zo hebben we in deze winkel de nadruk op verse waren gelegd." Als de klant door het raam naar binnen kijkt, ziet hij daarom de AGF-afdeling. Opvallend is ook de 15 meter lange koeling voor verse producten. "Eigenlijk hebben we ons geïnspireerd op de buurtwinkels en dat vertaald naar bio."

Gondola heeft een hele fotoreportage gemaakt van de winkel. Klik hier om het gehele artikel te bekijken.

Klik hier om naar de website van Biostory te gaan.

Bron: Gondola


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.