Opening 'De Nieuwe Graanschuur' uitgesteld na vondst asbest

Eerder werd aangekondigd dat 'De Nieuwe Graanschuur 1 juli de sleutel van de winkel zou krijgen. 'Reden voor een feestje' stond in de uitnodiging.

Dinsdag 30 juni om 16:00 uur kwam het bericht van de verhuurder Stadsherstel Amersfoort dat er na onderzoek asbest is gevonden. De sleuteloverdracht wordt tot nader te bepalen datum uitgesteld. De komende dagen wordt meer onderzoek gedaan. Voorlopig mag niemand het pand betreden.

Verhuurder en Coöperatie de Nieuwe Graanschuur bekijken komende week wat de gevolgen zijn. In ieder geval zal 'De Nieuwe Graanschuur' niet in juli open gaan. Voor coöperanten een schok.

Leden laten de uitnodiging voor 'soep met brood' door gaan. Dit zal echter niet in het pand zijn, maar daar tegenover in de open lucht. Ze verwachten een opkomst van tenminste 50 personen. "U bent welkom. Ter plekke staan we u graag te woord", vertelt Abel Hertzberger.

Voor meer informatie: denieuwegraanschuur@antenna.nl of 033 4753001 (of tussen 16:00 uur en 19:30 uur: 06 184989430), www.denieuwegraanschuur.nl. Adres: Bloemendalsestraat 19 3811 EP Amersfoort.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.