Biologische beschermende buitenspray voor kleine bomenklimmers en slotenspringers

De zomer is in aantocht en daarmee staat het muggenseizoen ook voor de deur. Lekker naar buiten, klimmen in bomen, bootje varen, BBQ-en… alleen die vervelende prikbeesten zijn voor kinderen geen pretje. Outback Jack is een biologische, hydraterende buitenspray op basis van aloë vera en eucalyptusolie. Het resultaat: een zachte huid, die tevens beschermd is tegen muggen en andere kriebelbeestjes. Alle eco.kid organics producten zijn biologisch, ecologisch verantwoord, gifvrij én speciaal ontwikkeld voor kinderen. De Outback Jack DEET-vrije buitenspray is geschikt voor iedereen, van baby's, zwangere vrouwen tot ouderen. Laat de zomer beginnen.eco.kid… Outback Jack beschermende buitenspray

Outback Jack is dé beschermende buitenspray die de kinderhuid optimaal hydrateert en beschermt. De must-have dit zomerseizoen. Helemaal nu het muggenseizoen weer voor de deur staat, want dat is voor niemand een pretje. Outback Jack puur biologische buitenspray is gemaakt van onder andere aloë vera, lemon scented tea tree en eucalyptusolie. Eucalyptusolie is bewezen effectief tegen muggen, want muggen vinden het vies ruiken. Omdat Outback Jack ook DEET-vrij is, is het voor iedereen geschikt; van baby's, zwangere vrouwen tot ouderen. Nu kunnen je kleine bomenklimmers en slotenspringers (en jijzelf) beschermd naar buiten om te genieten van de BBQ of een heerlijk boottochtje. Laat de zomer beginnen.

eco.kid… is gemaakt voor kinderen

De kinderhuid produceert dagelijks ruim vijf keer minder talg dan de huid van een volwassene. eco.kid is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van het haar, de hoofdhuid en de huid van kinderen. De eco.kid producten zijn in staat om de specifieke problemen van deze leeftijdsgroep aan te pakken, waaronder droge huid, berg, huidirritatie, hoofdluis en insecten.

eco.kid… gecertificeerd biologisch

eco.kid producten bevatten grondstoffen die 100% voldoen aan de normen van Ecocert, de Europese standaard voor ecologische en biologische cosmetica en/of zijn biologisch gecertificeerd door de USDA NOP of de Australian Certified Organic (ACO) Standard. De producent noemt de producten eco.kid, want dat is wat ze zijn: ecologisch verantwoorde en kindvriendelijke producten. Het is een gezondere keuze voor onze kinderen en de planeet.

eco.kid… natuurlijk van Puur Company

In de Benelux is Puur Company B.V. exclusief distributeur van de hoogwaardige eco.kid producten. Puur Company B.V. ontwikkelt en distribueert natuurlijke en biologische gecertificeerde huidverzorgingsproducten speciaal voor kinderen. Naast eco.kid distribueert Puur Company B.V. ook Loverock natural for kids.

Voor meer informatie: www.ecokidorganics.nl en www.puurcompany.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.