Schulp introduceert Biologische Wortelsap

De sapmakers van Schulp introduceren met Biologische Wortelsap alweer de zevende smaakvariant in het assortiment van 'Eerste Hulp Van Schulp'. Onder de naam 'Eerste Hulp Van Schulp' perst Schulp Vruchtensappen in Breukelen alleen fruit en groente welke gericht zijn op specifieke gezondheidsvoordelen. Naast wortelsap bestaat dit assortiment uit nog zes unieke varianten: Cranberrysap, Vlierbessensap, Granaatappelsap, Blauwe bessensap, Rode Bietensap en Tomatensap. Allen 100% puur en biologisch.Wortels voorzien het lichaam voorzien van bètacaroteen. Dit wordt omgezet in Vitamine A en is vitaal voor het zichtvermogen, met name voor het aanpassen van de ogen aan duisternis. Daarnaast zijn er aanwijzingen dat bètacaroteen als anti-oxidant de lichaamscellen beschermt tegen vrije radicalen. Ons gebruiksadvies: dagelijks ± 150 - 250 ml (kinderen onder 1 jaar, maximaal 100 ml).

Schulp Biologisch Wortelsap is verkrijgbaar in 0,75 literflessen bij de betere natuurvoedingswinkels, gezondheidswinkels, delicatessenwinkels, reformwinkels, drogisterijen en apotheken voor 2,99 euro.

Voor meer informatie:

Sander van Leeuwen
Schulp Vruchtensappen
Zandpad 76
3621 NG Breukelen
0346 259630
Sander@schulp.nl
www.eerstehulpvanschulp.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.