Le Bonbon Franc - Het (h)eerlijke snoepje
Le Bonbon Franc heeft de bakmixen zelf ontwikkeld en samengesteld en ze bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong die vrij zijn van e-nummers, geraffineerde suikers, tarwe, gluten, dextrose, witte rijstmeel, aardappel- en maïszetmeel.
De basis voor de bakmixen zijn vergeten granen die minimaal bewerkt zijn, vrij zijn van gluten, veel vezels bevatten en nog boordevol belangrijke voedingsstoffen zitten. "Zo hebben alle granen een bijzondere eigenschap en zorgen ze onder andere voor een stabiele bloedsuikerspiegel en voor een snel verzadigd gevoel. Bovendien bevatten de granen minder of geen fytinezuur, en stimuleren ze de groei van positieve bacteriën in de darmen ter bevordering van spijsverteringsenzymen wat je gezondheid ten goede komt."
Op dit moment heeft Le Bonbon Franc verschillende bakmixen in de webshop waar zoet gebak mee gemaakt kan worden, onder andere carrotcake, brownies, haverkoekjes, spinazietaart en pannenkoeken. "Wij werken er aan om ons assortiment uit te breiden waarin ook onder andere een basis taartmix, broodmix, hondenkoekjesmix en hartige taart mix komt. Zodat ook alle mensen die geen suiker willen gebruiken het gemak van onze producten kunnen ervaren. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze grondstoffen in te kopen bij boeren en telers die het Demeter-keurmerk, EKO-keurmerk, het glutenvrije logo voeren of Fairtrade zijn."
Natalie Rocha in de stand van Le Bonbon Franc op het Better Event.
Afgelopen Pinksterweekend mocht Le Bonbon Franc voor het eerst met de producten op het Better Event staan, georganiseerd door Amber Albarda. "Daar merkten wij dat er veel vraag is naar onze producten. Door onze bakmixen te gebruiken kan iedereen ervaren dat het ook met gezond gebak een feestje kan zijn!"
Voor meer informatie: www.lebonbonfranc.com