
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Bestuurswisseling en onderzoek naar consumentengedrag tijdens ledenvergadering BioNederland
- "Ik vorm mijn bedrijf liever om tot bos dan tot traditioneel landbouwbedrijf"
- Kenari noten klaar voor entree op de Europese markt
- "Nóg meer eisen maken Landbouwakkoord een illusie"
- Planten- en warenmarkt bij Het Blauwe Huis in Ruinerwold
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Le Bonbon Franc - Het (h)eerlijke snoepje
Le Bonbon Franc heeft de bakmixen zelf ontwikkeld en samengesteld en ze bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong die vrij zijn van e-nummers, geraffineerde suikers, tarwe, gluten, dextrose, witte rijstmeel, aardappel- en maïszetmeel.
De basis voor de bakmixen zijn vergeten granen die minimaal bewerkt zijn, vrij zijn van gluten, veel vezels bevatten en nog boordevol belangrijke voedingsstoffen zitten. "Zo hebben alle granen een bijzondere eigenschap en zorgen ze onder andere voor een stabiele bloedsuikerspiegel en voor een snel verzadigd gevoel. Bovendien bevatten de granen minder of geen fytinezuur, en stimuleren ze de groei van positieve bacteriën in de darmen ter bevordering van spijsverteringsenzymen wat je gezondheid ten goede komt."
Op dit moment heeft Le Bonbon Franc verschillende bakmixen in de webshop waar zoet gebak mee gemaakt kan worden, onder andere carrotcake, brownies, haverkoekjes, spinazietaart en pannenkoeken. "Wij werken er aan om ons assortiment uit te breiden waarin ook onder andere een basis taartmix, broodmix, hondenkoekjesmix en hartige taart mix komt. Zodat ook alle mensen die geen suiker willen gebruiken het gemak van onze producten kunnen ervaren. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze grondstoffen in te kopen bij boeren en telers die het Demeter-keurmerk, EKO-keurmerk, het glutenvrije logo voeren of Fairtrade zijn."
Natalie Rocha in de stand van Le Bonbon Franc op het Better Event.
Afgelopen Pinksterweekend mocht Le Bonbon Franc voor het eerst met de producten op het Better Event staan, georganiseerd door Amber Albarda. "Daar merkten wij dat er veel vraag is naar onze producten. Door onze bakmixen te gebruiken kan iedereen ervaren dat het ook met gezond gebak een feestje kan zijn!"
Voor meer informatie: www.lebonbonfranc.com
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-06 'Liefde voor het klimaat' bezoekt bio-boerin Willy van Buuren
- 2023-06-01 Biologische Stadsbakkerij Broodt bestaat 10 jaar
- 2023-05-30 Goede prijzen voor biologische graanpool 2022
- 2023-04-11 Wat is de kwaliteit van leven bij coeliakie?
- 2023-03-27 Nieuw: Spelt Amandelstaafjes en Haverkoekjes Hazelnoot Cacao
- 2023-03-16 "We hebben hier de voorbije weken al veel talenten zien ontluiken"
- 2023-03-14 Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
- 2023-03-09 "Onze ambitie is om ieder jaar minder afval te produceren"
- 2023-03-07 Ontstaat in Rhijnauwen hét brood van de toekomst?
- 2023-02-06 PLUS start met verkoop brood van gisteren
- 2023-01-27 Carl Siegert grijpt naast EZK Energy award
- 2023-01-24 Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- 2023-01-11 Bakker Bolhuis bakt geen bio-roggebrood meer vanwege hoge energieprijzen
- 2022-12-23 Terugblik biologische granenmarkt 2022
- 2022-12-22 "Die 15 verschillende 'handjes aan het deeg' maken deze speculaas echt uniek"
- 2022-11-09 "Bevlogen politici zoals Hawre Rahimi zijn in Den Haag nog dun gezaaid"
- 2022-11-02 "Rogge levert niet veel op, maar is wel een mooi gewas voor de grond"
- 2022-10-31 Vernieuwd uniform bio-broodassortiment van Van der Westen organic family bakery
- 2022-10-24 "Wat ze ons nu voorschotelen, is gewoon niet toereikend"
- 2022-10-20 "Had ik dan niet zo energiezuinig moeten zijn?"