Le Bonbon Franc - Het (h)eerlijke snoepje

Sinds oktober 2014 is er een nieuw merk op de markt onder de naam Le Bonbon Franc. Le Bonbon Franc staat voor 'Het Eerlijke Snoepje' en ontwikkelt gezonde bakmixen voor mensen die bewust en actief met hun gezondheid bezig zijn. "Want uit eigen ervaring weten wij dat ook in een verantwoord voedingspatroon ruimte moet blijven voor een stukje gebak. Met onze bakmixen willen wij laten zien dat iedereen met veel gemak gezond gebak kan maken en dat het vooral leuk is om dit zelf te bakken. Er hoeven enkel nog verse ingrediënten onder andere avocado, pruimen, wortels en kokosboter aan toegevoegd te worden, die vermeld staan op de voorkant van de verpakking. Vandaar ons motto: Wij helpen je op weg, jij doet de rest", vertelt Natalie Rocha.

Le Bonbon Franc heeft de bakmixen zelf ontwikkeld en samengesteld en ze bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong die vrij zijn van e-nummers, geraffineerde suikers, tarwe, gluten, dextrose, witte rijstmeel, aardappel- en maïszetmeel.De basis voor de bakmixen zijn vergeten granen die minimaal bewerkt zijn, vrij zijn van gluten, veel vezels bevatten en nog boordevol belangrijke voedingsstoffen zitten. "Zo hebben alle granen een bijzondere eigenschap en zorgen ze onder andere voor een stabiele bloedsuikerspiegel en voor een snel verzadigd gevoel. Bovendien bevatten de granen minder of geen fytinezuur, en stimuleren ze de groei van positieve bacteriën in de darmen ter bevordering van spijsverteringsenzymen wat je gezondheid ten goede komt."

Op dit moment heeft Le Bonbon Franc verschillende bakmixen in de webshop waar zoet gebak mee gemaakt kan worden, onder andere carrotcake, brownies, haverkoekjes, spinazietaart en pannenkoeken. "Wij werken er aan om ons assortiment uit te breiden waarin ook onder andere een basis taartmix, broodmix, hondenkoekjesmix en hartige taart mix komt. Zodat ook alle mensen die geen suiker willen gebruiken het gemak van onze producten kunnen ervaren. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze grondstoffen in te kopen bij boeren en telers die het Demeter-keurmerk, EKO-keurmerk, het glutenvrije logo voeren of Fairtrade zijn."


Natalie Rocha in de stand van Le Bonbon Franc op het Better Event.

Afgelopen Pinksterweekend mocht Le Bonbon Franc voor het eerst met de producten op het Better Event staan, georganiseerd door Amber Albarda. "Daar merkten wij dat er veel vraag is naar onze producten. Door onze bakmixen te gebruiken kan iedereen ervaren dat het ook met gezond gebak een feestje kan zijn!"

Voor meer informatie: www.lebonbonfranc.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.