"Mijn schoenen bleven gelukkig wel heel"

Fotoreportage: Een impressie van Lekker naar de Boer 2015

Tholen - Er is goed gehoor gegeven aan de oproep om foto's en een verslagje van Lekker naar de Boer in te sturen. Biojournaal heeft reacties gekregen van zowel de boeren zelf als van de bezoekende consumenten. De foto's en het bijbehorende verslag zijn verwerkt in deze fotoreportage.

Uit de reacties blijkt dat de bezoekers zeker het nodige geleerd hebben van het bezoek. Ook zitten er veel leuke quotes tussen, zoals: 'Mijn schoenen werden regelmatig gekeurd/onderzocht door pikkende kippen en bleven gelukkig wel heel' en 'Ons zoontje vond het prachtig en al zingend en klappend kwamen we terug waar op het terras een overheerlijke verse biologische pannenkoek voor ons werd gebakken!' en 'Het is jammer dat veel mensen niet weten dat er zo'n fantastische plek bestaat, want ook zonder open dag is men welkom'. Over welke boerderijen dit precies gaat, is terug te vinden in de fotoreportage.Na afloop van Lekker naar de Boer maakte Bionext al bekend dat ruim 55.000 mensen het afgelopen weekend een biologische boerderij bezocht hebben. Paula Nijman, projectleider bij Bionext, vertelt dat de organisatie tevreden is over het verloop van het weekend. "Het was hard werken, maar het Lekker naar de Boer-weekend was zeker geslaagd. Het ene bedrijf had, vooral zondag, wat meer last van de regen dan het andere bedrijf. De bezoekersaantallen lopen dan ook uiteen, maar dit viel ons zeker niet tegen."Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.lekkernaardeboer.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.