Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit is er echt nog niet"

Trafo bakt chips in kokosolie

Tholen - Kokosolie gebruiken om chips in te bakken. Bij FZ Organic Food durven ze dit aan. Onlangs introduceerde het bedrijf twee nieuwe varianten voor in de 'hart-lijn' van Trafo, namelijk biologische chips die gebakken is in kokosolie en chips waarbij olijfolie voor het bakproces gebruikt is. In beide gevallen gaat om een licht gezouten variant. "Dit is er echt nog niet. Naar mijn weten zijn wij de eersten ter wereld met in kokosolie gebakken biologische chips. We verkopen hier veel kokosolie en op een gegeven moment hebben we gewoon eens getest hoe dit bakt. Dit bleek prima te gaan. Met dit nieuwe product spelen we mooi in op de huidige kokostrend en de chips is ook nog eens hartstikke lekker", vertelt Bjorn Andringa.


Links de kokos-variant, rechts de olijfolie-variant.

De al bestaande 'light varianten' van Trafo, de paprika, naturel en groentechips van de 'hart-lijn' zijn ook vernieuwd. "Hiermee zijn we aan de slag gegaan omdat we ook de vormgeving van deze lijn aan gingen passen. 'Chipstechnisch gezien hebben we de bite van de paprika en naturel chips aangepast, door de ribbels te veranderen." Bjorn geeft aan dat de producten uit de 'hart-lijn' van Trafo net wat bewuster zijn. "Zo bevatten de paprika en naturel ook 33% minder vet."


De naturel chips uit de 'hart-lijn' van Trafo.

Voor meer informatie:

Bjorn Andringa
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
Bjorn@fzorganicfood.com
www.fzorganicfood.com