"Behoefte aan nieuwe leveranciers"

Varkensboeren op bezoek bij Deli Harmony

Tholen - De biologische varkensboeren die leveren aan Deli Harmony/St.Hendrick zijn woensdag 17 juni op bezoek geweest in Hedel. "We hebben ze bijgepraat met betrekking tot de nieuwbouw, afzet, de behoefte aan nieuwe leveranciers van biologische varkens et cetera", vertelt Henk van Oers. Hij geeft aan dat voor het laatste punt, nieuwe leveranciers van biologische varkens, erg actueel is op dit moment. "We groeien flink in de afzet van onze lekkere biologische vleeswaren en hebben daar dus meer boeren voor nodig."Eind april is de verbouwing bij de producent van biologische vleeswaren en vleesproducten van start gegaan. De oppervlakte zal hiermee verdubbeld worden. "We vonden het belangrijk om de huidige leveranciers hier naartoe te halen om hen te kunnen vertellen wat we precies aan het doen zijn en wat we nog meer van plan zijn. Vanwege de verbouwing is er wat meer pas- en meetwerk dan normaal vereist. Zo zal het misschien voorkomen dat we de leverdag eens moeten verschuiven. We hopen door dit bezoek dan ook begrip te kweken bij onze leveranciers."

De verbouwing loopt voorspoedig, zo geeft Henk aan. "De palen zitten allemaal in de grond en we hopen dat de verbouwing in week 45 klaar is. Het levert wel wat hindernissen op, zo hebben we andere los- en laadplekken in moeten richten. Maar wat voorop staat is dat we vooral druk zijn met mooie dingen."

Voor meer informatie:

Henk van Oers
Deli Harmony
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
073 5995683
H.v.oers@deliharmony.nl
www.deliharmony.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.