Willa Stoutenbeek, oprichter van W. Green:

"Mijn huid is een stuk beter geworden door organic skincare"

Veel beroemde dames, waaronder topmodel Gisele Bündchen en actrice Natalie Portman, zweren bij biologische beautyproducten. Waar wat is er nou precies zo goed aan en waar kan je ze vinden? Magazine Glamour ging op zoek naar antwoorden en vroeg daarom Willa Stoutenbeek, oprichter van W. Green, om te helpen bij de zoektocht naar de beste 'organic skincarehotspots'. Willa is zelf vijf jaar geleden overgegaan op 'organic skincare'. "Mijn huid is er een stuk beter van geworden."

Ze vertelt onder meer wanneer beautyproducten echt biologisch zijn en welke merken in Nederland over de juiste keurmerken beschikken. Daarbij noemt ze Weleda, Lavera, Dr Hauschka en Esse. Ze geeft het advies om geduldig te zijn bij de overstap op bio-cosmetica. Het heeft bij haar bijvoorbeeld lang geduurd voordat ze een deodorant had gevonden waar ze volledig tevreden mee was.

De producten schaft ze vaak aan bij Lavendula in Amsterdam en Gimsel in De Groene Passage (Rotterdam). "Daar kunnen ze je ook goed helpen als je op zoek bent naar bepaalde producten. Gelukkig komen er steeds meer winkels op het gebied van organische cosmetica."

Bron: Glamour


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.