Project rond geborstelde Vlaamse bio-aardappelen afgerond

In opdracht van Bio Zoekt Keten liep in 2013 en 2014 een project rond geborstelde bio-aardappelen. De conclusies daarvan zijn nu te lezen in het bijhorende verslag.

In 2013 werd het project 'Geborstelde Vlaamse bio-aardappelen, een nieuwe piste?' uitgevoerd. De conclusie van dat project was dat er wel degelijk een markt is voor geborstelde aardappelen. Samen met de aardappelters ontwikkelde Bio zoekt Keten een strategie om de aardappelen op de markt te brengen. Er werd gekozen voor een eenvormige verpakking die door alle telers in alle kanalen gebruikt kon worden. Elke teler had de mogelijkheid om de informatie op de verpakking te personaliseren.Met het vervolgproject in 2014 wilde Bio zoekt Keten het nieuwe concept op de markt introduceren. Ook dit project is intussen succesvol afgerond. In heel wat biologische speciaalzaken en enkele supermarkten vind je de zakjes met geborstelde aardappelen.

Klik hier voor het volledige verslag.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.