Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Derde Yoghurt Barn komt in Haarlem

De tweede Yoghurt Barn opende 1,5 jaar geleden in Amsterdam. Yoghurt Barn heeft een update-nieuwsbrief gestuurd naar de 'nog steeds zo gewaardeerde crowdfunders'. Hierin staat onder meer dat in augustus van dit jaar de derde Barn zal openen in Haarlem. Yoghurt Barn is bekend van de 'loei lekkere' yoghurtvariaties: 100% biologisch en direct van de boer.



"Begin 2015 hebben we een nieuwe lange termijn financiƫle partner aangetrokken, die samen met de Rabobank de mogelijkheid heeft geboden om Yoghurt Barn sterker te laten groeien. Hierdoor openen we begin augustus onze 3e Barn in eigen beheer in hartje Haarlem en lijkt het erop dat we begin 2016 een 4e vestiging zullen openen in Amsterdam. Intussen hebben we ook een shop-in-shop geopend in het Meander Medisch Centrum Amersfoort, een goede manier om strategisch de yoghurtvlek te verspreiden en naamsbekendheid op te bouwen. Voor 2016 en verder hebben we grootse plannen, maar is het nu zaak om stap voor stap en Barn voor Barn succesvol uit te bereiden."

Voor meer informatie: www.yoghurtbarn.nl
Publicatiedatum: