Kasteel Maurick komt weer tot leven

Het gonst al enige tijd rond in Vught en omgeving: er staat wat te gebeuren met ons prachtige kasteel aan de Dommel? Kasteel Maurick zal september 2015 definitief weer tot leven komen en zijn deuren openen voor oude vrienden en nieuwe liefdes.

Aan wie heeft Monumenten Fonds Brabant de sleutels van de poort overhandigd? De voorbereidingen zijn in volle gang en de verwachtingen zijn hoog gespannen: Niek van Lieverloo en Klaas van Leengoed werken aan een prachtig vervolg op de rijke historie van Maurick. Niek is chef-kok en heeft zijn ervaring opgedaan bij Synagoge Veghel, Zarzo, de Treeswijk Hoeve, het Amstel Hotel en de Karpendonkse Hoeve. Niek is in 2012 geslaagd voor de driejarige Sterklasopleiding van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks via de Rooi Pannen in Eindhoven. Met het certificaat Gezel Chef-kok van deze koksopleiding voor de toprestaurants op zak mag hij een gooi gaan doen naar de hoogste titel: SVH Meesterkok, die ook het prestigieuze lidmaatschap van het gilde van meesterkoks oplevert. Niek geeft desgevraagd aan dat ze in de keuken gaan werken met pure, biologische producten.Klaas is als directeur/gastheer verbonden geweest aan Landgoed Huize Bergen, Kloosterhotel Zin Vught en De Spreeuwelseheide. Zij maken na de zomervakantie van een verloren gewaand sprookje een nieuw, modern liefdesverhaal.

De luiken zijn geopend…

De veelzijdige mogelijkheden op Kasteel Maurick zullen in de komende tijd een nieuwe vorm krijgen. Van het a la carte restaurant tot ruimte voor een prachtig feest, en van een prettige zakelijke ambiance tot een mooie culinaire ontmoeting of een onvergetelijke overnachting. Deze functies zullen één voor één weer invulling krijgen, te beginnen met de officiële opening in september van a la carte restaurant en de prachtige zalen en ruimten voor zakelijke ontmoetingen en bruiloften en partijen. Het eeuwenoude kasteel krijgt een nieuw elan. De lakens zijn van de meubels, de luiken zijn geopend en alles heeft een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Bijna klaar voor een warme en gastvrije ontvangst van zakelijke relaties, oude vrienden en nieuwe liefdes.

Lid worden van het nieuwe team van Maurick?

Behalve aan de uitstraling en de inrichting wordt er ook hard gewerkt aan het 'hart' van Maurick: een nieuw team van medewerkers die met historisch besef voor de locatie in een verrassend moderne ambiance, samen zorgen dat alles klopt en de gasten optimaal laten genieten om vervolgens naar huis te gaan met onvergetelijke verhalen en geslaagde doelen. Naar de enthousiaste mensen die op deze bijzondere plek een nieuw hecht team zullen gaan vormen wordt op dit moment gezocht. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@kasteel-maurick.nl.

Voor meer informatie: www.kasteel-maurick.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven