"18 festivals op de planning voor deze zomer"

Vrij Voedsel-foodtruck mag naar Vondelpark

Tholen - Kookstudio De Laurier|Vrij Voedsel mag met de foodtruck in het Vondelpark gaan staan. De gemeente Amsterdam heeft deze week een beperkt aantal plekken in de stad aangewezen waar vanaf 29 juni foodtrucks mogen verkopen. Vrij Voedsel is er daar dus één van. "Hier zijn we heel blij mee, sowieso gaat het hartstikke goed met de opmars van Vrij Voedsel", vertelt Zoë Verloop van Kookstudio De Laurier.

Vrij Voedsel serveert gluten- en lactosevrije biologische gerechten in de foodtruck. De foodtruck is dan ook zeer regelmatig op allerlei festivals in Nederland te vinden. "Voor deze zomer staan er 18 festivals op de planning. Daarmee bereiken we zo'n 40.000 mensen. Dat is natuurlijk geweldig. Over het algemeen vinden de festivalgangers ons gluten- en lactosevrije aanbod hartstikke interessant. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat er echt behoefte is aan allergievrij voedsel, en zijn we er dus ook zeker voor mensen die geen allergie hebben. Wij staan voor super lekker eten, zonder allerlei toevoegingen."Vrij Voedsel staat vanaf 29 juni op de oneven weken op donderdag van 15:00 tot 22:00 uur in het Vondelpark. "Het moet uiteraard wel te combineren zijn met onze andere activiteiten."

Voor meer informatie: www.delaurier.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.