Nu ook kant-en-klaar maaltijden van Traiteur de Oorsprong

Traiteur de Oorsprong, producent van biologische soepen, quiches en stoofschotels is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf en heeft twee weken geleden hun nieuwste trots op de markt gezet: kant-en-klaar maaltijden.

Als biologische tuinder herkende Koos Boertjens de schoonheid van pure natuurlijke producten. In combinatie met zijn liefde voor het koken, mondde dit uit in een bijzonder idee. Biologische kant-en-klaar producten zonder concessies te doen aan smaak. Hoewel het bedrijf sinds de start flink is gegroeid, dragen ze deze principes nog steeds ten volle uit. Traiteur de Oorsprong bestaat nu uit een enthousiast team van 14 mensen dat met alle liefde voor anderen kookt.


Soepen met pure en eerlijke ingrediënten.

Alle producten worden gemaakt van pure, biologische grondstoffen zonder toevoeging van kunstmatige smaak-, kleur- of conserveringsmiddelen, zonder poedertjes of bindmiddelen. Heel lekker. En heel eerlijk. Het idee van eerlijk eten komt ook terug in het aspect van de prijs. Door een eerlijke prijs te betalen voor de producten kunnen boeren en leveranciers een mooier bedrijf opbouwen en dit leidt ook weer tot smaakvollere producten.

Deze gedachtes zijn goed te proeven in de uiteindelijke producten van Traiteur de Oorsprong. Het proces van de quiche broccoli-blauwaderkaas (zie foto rechts) laat dat mooi zien. In de quiche wordt geen eipoeder gebruikt, maar worden échte eieren verwerk en de boerenmelk komt rechtstreeks van het boerenbedrijf van Mieke en Paul van Zuivelboerderij Groenhouten. Volle emmers met schuimende boerenmelk helpen mee aan de rijke volle smaak. De blauwaderkaas komt van Bastiaansen kaas. De kazen die niet mooi genoeg zijn voor de winkel of een doorgeslagen korst hebben, kunnen hun krachtige smaak alsnog kwijt in de quiches van Traiteur de Oorsprong. Het uiteindelijke product dat in de winkel ligt, is dus veel meer dan een quiche. Het is de samenkomst van producenten en producten in een heerlijke pure, eerlijke quiche.

De laatste aanwinst in het assortiment van Traiteur de Oorsprong zijn drie biologische kant-en-klaar maaltijden. Een lamscurry met pilav en bietencurry, een rendang met basmatirijst en roerbakgroenten en een kedgenou met gebakken spinazie en een kruidige bulgur. De maaltijden liggen sinds twee weken in het schap. Sommige producten zijn lokaal, alle producten zijn biologisch en ze zijn passend bij het seizoen en dat alles met een heerlijke smaak.


De nieuwste aanwinst in het assortiment van traiteur de oorsprong.

Een andere recente mijlpaal is het behalen van het FSSC 22000 keurmerk. Het keurmerk toont de continue ontwikkeling en verbeteringen van Traiteur de Oorsprong naar een bedrijf dat, naast smaak, ook hygiëne, voedselveiligheid en borging van voedselherkomst hoog in het vaandel heeft staan.

Met pure producten, betrouwbare producenten, nieuwe maaltijden én een keurmerk op zak, is Traiteur de Oorsprong helemaal klaar voor de toekomst.


Het team van Traiteur De Oorsprong is klaar voor de toekomst.

Voor meer informatie: www.traiteurdeoorsprong.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.