Nieuwe Klean Kanteen thermosflessen bij GreenJump.nl

Nieuw bij GreenJump.nl: Klean Kanteen thermosflessen in vrolijke en matte kleuren. De lekdichte flessen van duurzaam rvs maken het makkelijk om een warm of koud drankje meenemen voor onderweg of naar school. Green Jump heeft de primeur in Europa, zij hebben deze thermosflessen als eerste te koop in hun online groene warenhuis.

De thermosbeker Kid Kanteen 12 oz (355 ml) is lekdicht en handig voor kinderen om mee te nemen naar school of onderweg. De grotere thermos met een inhoud van 590 ml Classic Insulated 20 oz is ideaal voor tieners en volwassenen. Voor vakanties, kamperen en dagjes weg is er ook een 960 ml en een 1900 ml uitvoering.Milieuvriendelijk en gezond

Klean Kanteen flessen zijn de milieuvriendelijke en gezonde oplossing om drinken mee te nemen. De flessen zijn altijd gemaakt van 100% foodgrade rvs en gaan heel lang mee. De Klean Kanteens bevatten geen schadelijke stoffen en worden op een veilige en duurzame manier geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en tegen een eerlijk loon.Over Green Jump

Het eco – bio – fair warenhuis Greenjump.nl heeft meer dan tweeduizend producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

Voor meer informatie: www.greenjump.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.