Biologische hapjes bij GIEL! op 3FM

Dinsdag 9 juni werden er in radioprogramma GIEL! op 3FM biologische en veganistische hapjes geserveerd door 'Just Like Your Mom'. Dit had presentator Giel Beelen speciaal geregeld voor Sue The Night. Zij kwamen optreden in de studio.

"Ik heb iets geregeld waar Best Kept Secret echt bekend om staat", vertelde Giel. "Namelijk, lekker lekker lekker eten. In de studio: Just Like Your Mom. Dat is nou één van die toffe dingen wat ze daar hebben op BKS, dat is gewoon lekker eten." 'Vegaburgers!', zo luidde meteen de conclusie van één van de zangeressen. "Dat ziet er goed uit he!"

Just Like Your Mom serveert veganistisch en biologisch eten. Sandra gaf vervolgens ook nog wat toelichting over de burger: "Het is een heerlijke burger, op basis van kidneybonen en quinoa en hij is helemaal bio, helemaal veganistisch. Super lekker." Echt iets voor Gwyneth Paltrow en Beyoncé, die volgens Giel ook gaan voor veganistisch. Op het festival zal Just Like Your Mom naast deze burgers ook vegetarische kebab, soepen, salades en allerlei zoete lekkernijen, zoals brownies, cupcakes en carrot cake gaan serveren. "Zonder vlees en zonder zuivel", aldus Sandra.

Giel gaf vervolgens kaarten weg voor het Best Kept Secret festival. De luisteraars konden niet alleen twee kaarten voor Best Kept Secret winnen, maar kregen daarbij ook twee burgers per dag.

Klik hier om de uitzending te beluisteren (vanaf ongeveer 1:59:15).

Voor meer informatie: www.justlikeyourmom.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.