Gaaf Groen: 20 en 21 juni in Den Haag

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni vindt Gaaf Groen plaats in Den Haag. "Dit is een eigentijdse en sprankelende beurs voor mensen die hun leven willen veranderen zodat de aarde weer een paradijs kan worden. Twee dagen om te leren hoe we weer gezond en gelukkig kunnen worden met tientallen bijzonder leuke bedrijven en een uitgebreid programma met lezingen, workshops en overheerlijke gezonde voeding", vertelt Bea Möllers.

"Duurzaam leven is leuk, inspirerend en goedkoop. Kleine veranderingen in het dagelijks leven leveren een groot resultaat op en leiden vaak tot mooie samen werkingen. De onderwerpen op de beurs zijn onder andere ecologisch tuinieren, natuurlijke opvoeding, eerlijke voeding en kleding, mooie, handgemaakte, duurzame producten en diensten."Gaaf Groen biedt een uitgebreid kinderprogramma aan. Zo kunnen kinderen zich laten schminken met natuurlijke schmink, zaadbommen maken, zelf bouwen met hergebruikte materialen bij Repair Kid, naar een theatervoorstelling luisteren of zelf maken en deelnemen aan de natuurspeurtocht van de Haagse Natuurverkenners.

Nieuw op Gaaf Groen is de plantenbeurs voor hobbytuinders die zelf teveel plantjes hebben gekweekt of nu al te veel oogst hebben. Zij hebben de mogelijkheid om deze tijdens de beursdagen te verkopen. De tuinders krijgen een gratis plaats aangeboden. Voor meer informatie of aanmelden (vol is vol) kan een mailtje gestuurd worden naar info@gaafgroen.nl.

Kinderen mogen de beurs gratis bezoeken. Parkeren is ook gratis. Adres: de Uithof, Jaap van Edenweg 10 Den Haag.

Openingstijden: zaterdag 20 juni van 11:00 tot 20:00 uur en zondag 21 juni van 11:00-17:00 uur. Op zondag ontvangen de eerste 100 vaders in het teken van vaderdag een speciale goodiebag.

Voor meer informatie: www.gaafgroen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.