Vers & Fijn gaat De Krat inpakken en landelijk bezorgen

Met ingang van 8 juni 2015 stapt De Krat over naar een nieuwe distributeur en inpakker voor al haar kratten. Deze distributeur, Vers & Fijn uit Nieuwegein, gaat het inpakken en bezorgen van de Gemakskrat en de Weekendkrat verzorgen. De Gemakskrat zal hiermee ook landelijk worden geïntroduceerd. Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige en geconditioneerde distributie en logistiek van food.

De Krat was in 2010 het eerste bedrijf in Nederland dat complete maaltijdpakketten aan huis bezorgde. De afgelopen jaren is die markt enorm gegroeid. Niet alleen zijn er inmiddels vele directe concurrenten van de Krat die ook foodboxen/maaltijdkratten bezorgen, maar heeft daardoor ook de distributie van food een groei doorgemaakt. Was er eerst maar 1 bedrijf dat zich toelegde op fijnmazige distributie van voedsel, inmiddels zijn er meer logistieke bedrijven die deze diensten aanbieden. De Krat heeft nu voor Vers & Fijn gekozen, vanwege de uitstekende voorwaarden, optimale klantgerichtheid en gunstige ligging én de mogelijkheid om de Gemakskrat landelijk te gaan bezorgen.Eefje Brugman, eigenaresse van de Krat: "We merken dat veel nieuwe klanten toch graag de Gemakskrat willen afnemen, en dat bestaande klanten graag over willen stappen van de Weekendkrat naar de Gemakskrat. Simpelweg omdat de Gemakskrat alle ingrediënten voor 3 gemakkelijke, snelle maaltijden voor doordeweeks bevat. De landelijke bezorging van de Gemakskrat was iets waar we al lang naar uitkeken, maar wat een grote logistieke uitdaging bleek te zijn. Vers & Fijn maakt dat nu eindelijk mogelijk. Het is fijn dat er nu een andere partij is die deze diensten aanbiedt, waardoor er voor bedrijven zoals de Krat een andere keuze ontstaat."

Leo Nolen, directeur Vers & Fijn: "De foodmarkt is enorm in ontwikkeling en zeker E-commerce food zal de komende jaren een fikse groei realiseren. De consument stelt hogere eisen aan haar voedsel, van transparantie in de keten tot een beter ambachtelijk en biologisch gezond product, dichtbij geproduceerd. Daarvoor biedt Vers & Fijn de logistieke fijnmazige oplossingen."

Compagnon-directeur Muhanad Alsalhi vult aan: "Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT platform is bepalend om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht van dienst te zijn."

Voor meer informatie: www.dekrat.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.