Altijd een gezonde basis in huis met HappyGoodFood

Vanaf vandaag levert HappyGoodFood haar boxen – een Basis-, Snack-, Bak- en Notenpittenzaden Box – aan consumenten in heel Nederland. Voor mensen met weinig tijd of gewoon voor het gemak stelt HappyGoodFood boxen samen met pure, biologische (basis)producten vol met voedingsstoffen en zonder toevoegingen, zoals slechte E-nummers en toegevoegde geraffineerde suikers. In één keer is je keukenkast voorzien van gezonde basics. Ter inspiratie verzamelt HappyGoodFood regelmatig nieuwe lekkere, niet al te ingewikkelde recepten die met de producten uit de verschillende boxen gemaakt kunnen worden. Ook verkoopt HappyGoodFood een selectie van kookboeken die gezond eten op een verleidelijke manier presenteren. De boxen worden heel gemakkelijk bij je thuis of op je werk bezorgd.


Jakomijn van Doorn.

Gezonder eten gemakkelijk en lekker

HappyGoodFood zoekt uit welke producten gezond en verantwoord zijn als basis in de keukenkast en stelt zo de boxen samen. Producten als boekweitcrackers, kokosbloesemsuiker, speltfusili en mayonaise zonder suiker maken onderdeel uit van de basisbox. De snackbox bevat verantwoorde lekkernijen voor iedereen: koekjes gezoet met dadelstroop, rauwe chocolade gezoet met kokosbloesemsuiker en sesam-komijn knabbels zonder gekke toevoegingen zijn onder andere door de eerste selectie van HappyGoodFood gekomen. Aanvullend op de boxen biedt HappyGoodFood extra biologische producten aan als bouillonblokjes (zonder gist en suiker), havervlokken en amandelmelk. Tester Nathalie Franssen: "Je keukenkast is in één keer voorzien van pure, biologische basisproducten. Hier was ik altijd zo veel tijd mee kwijt, alles lezen, uitzoeken en dan nog op pad. Erg fijn dat ik daar nu niet meer over na hoef te denken."


De Basis Box.

Oprichter Jakomijn van Doorn: "Veel mensen zijn druk met hun carrière, kinderen, sporten en een sociaal leven. Daar is heel veel energie voor nodig en die haal je voor een groot deel uit gezond eten. Met HappyGoodFood wil ik gezonder eten makkelijker maken. Wij verkopen kant en klare pakketten die je zo in je keukenkastje zet. Zodat je altijd een gezonde basis in huis hebt. Door het eten van pure producten zonder overbodige toevoegingen voel je je energieker en zit je lekker in je vel. Verse producten haal of bestel je er zelf bij."


De Bak Box.

De prijzen van de boxen zijn €17,50 voor de Notenpittenzaden Box, €17,95 voor de Bak Box, €42,50 voor de Snack Box en €45,- voor de Basis Box. De Notenpittenzaden Box en de Bak Box zijn alleen te bestellen in combinatie met de Basis- en/of Snack Box.


De Notenpittenzaden Box.

Over HappyGoodFood

HappyGoodFood is eind 2014 opgericht door Jakomijn van Doorn. Tijdens haar opleiding tot natuurvoedingsadviseur merkte zij om zich heen dat veel mensen graag gezonder willen eten maar simpelweg de tijd niet hebben om zich door alle artikelen en blogs over voeding heen te worstelen, laat staan eindeloos op de fiets te zitten voor 'gezonde producten'. Met HappyGoodFood wil zij gezonder eten makkelijker maken door een gezonde basis voor je keukenkastjes te verzorgen.


De Snack Box.

Voor meer informatie: www.happygoodfood.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.