Voedwel organiseert reeks maandelijkse kookworkshops

Van juli tot en met november 2015 organiseert Voedwel, natuurlijk voedingsadvies in Utrecht een reeks maandelijkse kookworkshops. Natuurvoedingskundige Ineke Fienieg is destijds begonnen met het geven van kookworkshops op verzoek van haar cliënten en om belangstellenden kennis te laten maken met typische producten uit de natuurvoedingswinkel en de mogelijkheden die deze producten bieden. Deze kookworkshops zijn altijd erg gezellig en interactief. Er wordt gewerkt met vegetarische, biologische of bio-dynamische voeding.


Burgers en broodbeleg.

Deelnemers krijgen een aantrekkelijke vroegboekkorting van 10 euro per persoon wanneer ze zich vóór 1 juli 2015 inschrijven.

De thema's zijn Zoet zonder Suiker, Granen & Peulvruchten, het samenstellen van een Vegetarische Maaltijd, vegetarische Burgers & zelfgemaakt Broodbeleg. Deze kookworkshops worden gegeven in een werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht op een mooie historische locatie.


Granen en peulvruchten.

Ook is er weer veel aandacht voor de seizoensgroenten en (wilde) kruiden in een workshop waarin de deelnemers eerst buiten op zoek gaan naar wat het land en de natuur te bieden heeft. Deze workshop vindt plaats op een mooie buitenlocatie aan de rand van Utrecht.Het actuele aanbod van workshops is terug te vinden in de agenda.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.