Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Receptuur ongewijzigd

Nieuwe look voor SANTE haarverzorging en twee deo's

SANTE Natuurcosmetica richt zich vooral op een wat jonger publiek en dat laten ze met deze nieuwe trendy verpakking ook zien. Een prachtige nieuwe look voor de populaire haar- en lichaamsverzorgingsproducten (shampoos, conditioners, haarmaskers en twee deo's).

Nieuwe look! Duidelijke beschrijving, werking product

Een lust om naar te kijken, het nieuwe in het oogspringende design van SANTE Haar- en Lichaamsverzorgingsproducten. De nieuwe trendy uitstraling kenmerkt zich door de speelse wereldbol en de duidelijke beschrijving van de werking van het product. De vijf verschillende shampoos hebben niet alleen een nieuwe uitstraling gekregen, maar worden vanaf nu ook in een innovatieve zilveren–blauwe tube verpakt.



Onveranderde milde formules

De buitenkant is veranderd, maar aan de binnenkant is niet gesleuteld. De milde formules van de shampoos, haarmaskers, conditioners en deodorants zijn niet gewijzigd. Deze formule is gebaseerd op milde reinigende en verzorgende plantaardige bestanddelen van biologische landbouw. Alle SANTE Haarverzorgingsproducten zijn zonder synthetische kleur-, geur- en conserveringstoffen. Ook bevatten ze geen siliconen, parabenen en paraffine.



De nieuwe SANTE Haarverzorgingsproducten zijn vanaf nu beschikbaar.



Voor meer informatie www.santecosmetica.nl
Publicatiedatum: