Een voedselproductie met een lage impact op het milieu, en die tegelijk bijdraagt aan voedselveiligheid en een gezond leven voor de huidige en toekomstige generatie. Dat is tenminste de definitie die de FAO (Voedsel- en Landbouworganisatie) van de Verenigde Naties geeft van de term 'sustainable diets'. Wat betekent sustainable diets voor jou? Welke stappen moeten we maken om voedsel meer duurzaam te produceren?
Deelname
Heb je een goed verhaal of idee dat je wilt delen met het grote publiek, blog dan mee. Stuur jouw blog vóór vrijdag 19 juni 2015 in. Uit alle inzendingen worden vijf blogs geselecteerd: de vier best beoordeelde blogs en de blog met de meeste likes en comments. Vervolgens worden de blogs van de vijf finalisten beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit professionals uit de sector met verschillende expertises.Meer informatie over de competitie en deelname is te lezen op de website van The Milk Story. Blogs kunnen worden ingeleverd via de Facebook-pagina van The Milk Story, tot 19 juni 2015.
The Milk Story is het platform voor de dialoog over alle maatschappelijke aspecten van de productie en consumptie van zuivel. Ga voor meer informatie over The Milk Story naar de website.