Happietaria is van start en helpt Kenia verder

Happietaria is geopend! Vanaf 20 mei kunnen jong en oud eten bij Happietaria Wageningen aan de Hoogstraat. Het openingsfeest was zeker een succes. Het geld wat opgehaald wordt gaat naar een project van Tear. Happietaria Wageningen draait van 20 mei tot 17 juni. In die periode runnen vrijwilligers, veelal studenten, het restaurant. Met elkaar hebben ze het doel 25.000 euro op te halen voor boeren in Kenia. Deze boeren hebben ondersteuning nodig in het op de markt brengen van hun producten.Openingsfeest een succes

Happietaria Wageningen opende op 20 mei haar deuren. Onder het genot van een hapje en drankje en muziek van singer songwriter Daniël Tempelman was de inloop. Loco-burgemeester Uitdehaag opende officieel de keuken met het doorknippen van een lint. Cheeses of Mexico zorgde voor de muziek in de avond. De sfeer was goed, het enthousiasme aanwezig. Het project draait zoveel mogelijk op sponsoren.

Voor meer informatie: www.happietariawageningen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.