Warmonderhof brengt oud-studenten in beeld

Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen, de landbouwschool voor biologisch dynamische landbouw en zorglandbouw, wil haar oud-studenten letterlijk in beeld brengen op haar website. Daartoe roept zij alle oud-studenten op, informatie over hun (nieuwe) bedrijven in te vullen op een formulier dat op de website staat. De komende maanden wordt de wereldkaart groen gekleurd met hun initiatieven.

"We leveren al bijna zeventig jaar lang 'boeren van de toekomst' af en het geeft veel voldoening, te zien hoeveel er daarvan daadwerkelijk in de landbouw of in landbouw-gerelateerde bedrijven aan het werk zijn gegaan", zegt teamleider Ruud Hendriks.De school maakt een flinke groei door in zowel de BOL-opleiding (voor jongeren) als de BBL-opleiding, welke meestal door volwassenen wordt gevolgd, die de opleiding als specialisatie toevoegen aan hun bestaande loopbaan.

Op de website van de Warmonderhof is een pagina aangemaakt met daarop een wereldkaart. In die wereldkaart worden de komende maanden beetje bij beetje alle bedrijven van oud-studenten toegevoegd. Tegelijkertijd wordt er door een BBL-studente een onderzoek uitgevoerd naar de motivatie van deeltijdstudenten om de opleiding te gaan volgen. Daarover wordt in het najaar verslag gedaan. Zo brengt Warmonderhof steeds preciezer in beeld waar de toekomstdromen van haar studenten over gaan, en kan zij haar studenten helpen, hun dromen werkelijkheid te maken.

Informatiedag

Voor geïnteresseerden die overwegen, zich te verdiepen in de biologisch-dynamische landbouw en zorglandbouw, is er donderdag 11 juni nog een laatste informatiedag op de Warmonderhof. Informatie daarover is te vinden op www.warmonderhof.nl.

Klik hier voor de pagina waarop het formulier voor oud-studenten te vinden is.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.