Tweede boek en eerste pop-up restaurant voor Rens Kroes

Rens Kroes lanceert haar tweede boek Powerfood - Van Friesland naar New York (verschijnt 11 juni) door drie dagen lang een pop-up restaurant open te stellen voor het publiek. Tijdens deze drie dagen kunnen gasten komen genieten van een heerlijk en supergezond diner met gerechten uit haar nieuwe boek.

Rens verwelkomt elke avond haar gasten en zal, naast een team van koks, haar culinaire bijdrage leveren aan het diner. Alle gasten krijgen bovendien een exemplaar van haar nieuwe boek Powerfood - Van Friesland naar New York mee naar huis. Het is voor Rens voor het eerst dat zij haar gerechten op deze manier aan het publiek presenteert.

Rens' pop-up restaurant opent haar deuren voor het publiek op 12, 13, 14 juni aanstaande. Voor meer informatie en inschrijvingen: Renskroes.com/popup. Het pop-up restaurant wordt geopend op de locatie Pazzanistraat 7, 1014 DB Amsterdam, op het terrein van de Westergasfabriek bij Amsterdam Flavours (schuin tegenover het Ketelhuis).

Rens' pop-up restaurant wordt mede mogelijk gemaakt door Sienconcepts en wordt gesponsord door Amsterdam Flavours en onder andere door Vedett, Bountiful, Arisz et al, Lemonaid - Charitea, V2Cgin, Bowls and Dishes, Catchii, Bloomon.Tweede boek Powerfood - Van Friesland naar New York

Rens Kroes biedt in haar tweede boek maar liefst 75 gerechten. Pure recepten voor een happy & healthy lifestyle. Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens' kennis van en interesse in gezonde voeding. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens' wens om health coach te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert en bovendien de stad die bakermat is van vele gezondheidstrends. Rens heeft zich laten inspireren door alles wat ze in Friesland en New York heeft gezien, geproefd en geleerd. Ze gebruikt verse en pure ingredi├źnten, en maakt smaakvolle gerechten met mooie specerijencombinaties. Voor elk moment van de dag biedt Rens heerlijke en originele, maakbare recepten. Het contrast tussen stad en platteland komt tot uitdrukking in Rens' heerlijke en toegankelijke, gezonde recepten: van Hollandse groentesoep en poffertjes tot blueberry crumble en sweet chicken salad.

Rens Kroes

Al op jonge leeftijd kreeg Rens Kroes een passie voor gezonde voeding. Haar grootvader was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma was een kruidenvrouw. Haar moeder werd voedingsdeskundige. Rens adviseert als voedingscoach mensen in het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon. Haar eerste boek Powerfood - Pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle is een bestseller en staat sinds verschijnen in juni 2014 onafgebroken in De Bestseller 60.

Voor meer informatie: www.unieboekspectrum.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.