Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mini&Co. stopt, Mevrouw Schaap zet de droom voort

Mevrouw Schaap heeft de collectie van Färg&Form overgenomen van Mini&Co. Mini&Co. is in april 2012 gestart met de Nederlandse introductie van de Kids Collectie van het Zweedse merk Färg&Form (Kleur & Vorm). Alle textiel van dit Scandinavische merk is vervaardigd van 100% Öko-Tex katoen. Met enkele items van dit merk kan men binnen een handomdraai van een neutrale kamer een unieke en vrolijke kinderkamer maken. Het assortiment bestaat onder andere uit dekentjes, dekbedovertrekken, manden, aankleedkussens, boxkleden, kussens, lampenkappen en slaapzakken. Creatieve moeders of oma's kunnen bijpassende Färg&Form-stoffen bestellen, om bijvoorbeeld zelf gordijnen, kinderkleding of kinderwagenbekleding van te maken.



Na de overname beschikt Mevrouw Schaap nu over de grootste collectie van dit merk in Nederland. Op de website van Mevrouw Schaap staat de volgende toelichting: "Helaas heeft Mini&Co. besloten te stoppen met de webwinkel, maar wilde heel graag dat het merk nog volop te verkrijgen is in Nederland en hebben mij daarom benadert of ik het niet wilde gaan verkopen. Mini&Co. had inmiddels de grootste collectie Färg&Form Kids in Nederland dus kon ik daar moeilijk nee tegen zeggen dus vandaar dat Mevrouw Schaap nu met heel veel plezier Färg and Form gaat verkopen!"



Voor meer informatie: www.mevrouwschaap.nl
Publicatiedatum: