"BD-groenten vormen de basis voor mijn kunstzinnige creaties"

Aardehuis omgetoverd tot huiskamerrestaurant

De komende weekenden kan men weer genieten van heerlijk biologisch eten op een unieke locatie. Kok Edith Kostelijk kookt voor haar gasten een luxueus vegetarisch diner. "Ik gebruik ingredi├źnten die nu vers van het land komen. De groenten van de biologisch-dynamische boerderijen De Oosterwaarde in Diepenveen en Overkempe in Olst vormen de basis voor mijn kunstzinnige creaties. Lokaal en supervers dus, direct uit de grond via mijn pannen op het bord", aldus de kok.

Het diner wordt genoten in de sfeervolle ambiance van het Aardehuis. Deze duurzame woonwijk aan de rand van Olst is bijna voltooid. Momenteel wordt nog gewerkt aan het laatste gebouw met onder andere strobalen muren en leem als wandafwerking. Een bijzondere bouwwijze, welke de gasten tijdens het diner van dichtbij kunt bewonderen. Kom ook een kijkje nemen en proeven van vele smakelijke gerechten aan De Tafel van Kostelijk tijdens het 'Huiskamerdiner'.Er is nog plek op zaterdag 30 mei, zondag 7 juni en op zaterdag 13 en zondag 14 juni. Groepen en gezelschappen zijn ook welkom op andere data.
 
Voor meer informatie: info@detafelvankostelijk.nl, 06 49030026, www.detafelvankostelijk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.