"Doel is om duurzame mode meer toegankelijk te maken"

PAPITA: (fair) fashion & lifestyle store

De fashion webstore PAPITA.nl is sinds begin mei online. PAPITA verzamelt fashion en sieraden die met liefde en passie zijn gecreëerd. Het zijn producten die je niet zo snel in de hoofdstraten zult terugvinden, maar die minstens evenveel aandacht verdienen. PAPITA is (inter)nationaal op zoek naar lokale ontwerpers en artisan producten en bundelt deze producten tot een mooie collectie.

"PAPITA goes local, globally! Doordat onze producten vaak verhalen vertellen, moeten PAPITA-producten worden beleefd in plaats van simpelweg gebruikt. Fashion for precious moments! De producten zijn daarbij extra bijzonder doordat het merendeel van de collectie ook nog eens goed scoort op duurzaamheid", vertelt Marita Mitrovic.

PAPITA is van start gegaan met bijna 20 merken en ontwerpers en zal aankomende maanden haar collectie uitbreiden met nieuwe ontdekkingen.


De homepage van www.papita.nl.

Klik hier om te lezen wat ze bij PAPITA verstaan onder 'Fair Fabrics'.

Marita: "Dit is een zelf verzonnen logo. Het doel is om duurzame mode meer toegankelijk te maken voor mensen die daar wat minder bij stil staan. We hebben eigenlijk alle logo's en certificaten op een hoop gegooid en dat benoemd tot de algemene categorie Fair Fabrics. Hiermee laten we zien dat deze producten beter zijn dan het gemiddelde kledingstuk. We hebben het zo doodeenvoudig gedaan, om mensen niet met technische termen om de oren te slaan en ze af te schrikken."

Voor meer informatie: www.papita.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven