7 juni bij Doornik Natuurakkers:

Studenten organiseren evenement 'Healing landscape'

Op zondag 7 juni zal in het natuurgebied Doornik Natuurakkers het evenement 'Healing landscape' gehouden worden (van 11:00 uur tot 19:00 uur). De prachtige natuurakkers in Doornik zijn het decor van een dag die in het teken staat van gezondheid en welzijn. Proef de lekkerste biologische hapjes en drankjes onder het genot van akoestische muziek. Ontdek het natuurgebied tijdens een wandeling met ervaren IVN gidsen. Volg een ontspannen yoga try-out in een natuurlijke setting én kom alles te weten over biologische voeding.

Of men nu houdt van een natuurwandeling, voorstander is van biologische voeding of nieuwsgierig is naar wat de natuur te bieden heeft: Op Healing landscape is het allemaal te vinden.


Healing landscape wordt georganiseerd door deze zes studenten van de minor Evenementenmanagement aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

De toegang is gratis, maar let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om zeker te zijn van toegang tot het evenement, kan men zich tot 4 juni 2015 vrijblijvend inschrijven.

Meer informatie over het programma is te vinden op deze facebookpagina.

Voor meer informatie: healinglandscape@outlook.com of www.doorniknatuurakkers.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven